Velika dječja modna revija i super popusti u Bure Centru za početak školske godine

Ovu subotu, 7. rujna, Bure Centar dječjom modnom revijom ispraćuje ljeto i predstavlja nove jesenske kolekcije. Uz zabavni program, koji počinje u 18:00 sati, posjetitelje cijeli dan očekuju odlični popusti na nove kolekcije u trgovinama Bure Centra.

I ove godine sudionici modne revije će imati tretman dostojan zvijezda. Nakon što se obuku u najnovije kolekcije naše manekenke će našminkati profesionalna vizažistica Katarina Keran Ramić u Beauty corneru by Müller. Za dobru zabavu do početka modne revije pobrinut će se ZAZU dječja igraonica u Bure Centru čije će animatorice paziti da manekenima ništa ne nedostaje.

Modnom žiriju Bure Centra – Martini Ješe, zadarskoj dizajnerici, i Aniti Maričić, zadarskoj manekenki, neće biti nimalo lako odabrati najmenekena i najmanekenku revije koji će osvojiti super nagrade i postati zaštitna lica jesenske kampanje Bure Centra.

Školski đir do Bure Centra je ujedno i prvi od đireva ove sezone, a koji je sinonim za jednu subotu u mjesecu kada vas u trgovinama Bure Centra očekuju odlični popusti i pogodnosti te super zabava. Ovu subotu ne propustite popuste na nove jesenske kolekcije i priliku za obnovom garderobe za školarce, vrtićarce, ali i za odrasle.

Više informacija o događanjima i popustima u Bure Centru potražite na www.bure-centar.com

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...