NATJECANJE U PTUJU

Veliki uspjeh Marcele Rušev iz AK Alojzije Stepinac; Zauzela 2. mjesto u štafeti na 4×100 metara

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Marcela Rušev iz Atletskog kluba Alojzije Stepinac Zadar proteklog vikenda nastupila je za kadetsku reprezentaciju Hrvatske u Ptuju na peteromeču reprezentacija Slovačke, Slovenije, Mađarske,  Češke i Hrvatske. Marcela je nastupila u utrci na 100m prepone i štafeti 4x100m. U štafeti 4x100m zauzela je sjajno 2. mjesto dok je u trci na 100m s preponama bila 9.

U ukupnom poretku reprezentacija Hrvatska je zauzela 3. mjesto.

Marcela je nastavila sjajan niz nastupa Za reprezentaciju Hrvatske iz atletskog kluba Alojzije Stepinac. Nakon Josipa Kašelića, Luke Kršavana Nižića, Laure Bartulov i Marcela se priključila reprezentativcima ..

“Prezadovoljna sam nastupom i odličnom atmosferom u reprezentaciji. Hvala izborniku Srećku Opašiću koji mi je ukazao povjerenje da nastupim u štafeti 4x100m. San svakog sportaša je najprije nastupiti za reprezentaciju, a zatim nastupiti na najvećim sportskom priredbama od prvenstava Europe do Olimpijskih igara .  Ovaj uspjeh mi je poticaj za još marljiviji rad u narednim mjesecima. Hvala svima koji su mi davali podršku od roditelja, članova kluba do školskih prijatelja, rekla je Marcela.

“Čestitam Marceli na nastupu i odličnom rezultatu te njezinom treneru Hrvoju .. Nakon nastupa Laure Bartulov na prvenstvu Balkana u Istanbulu za mlađe juniorke, dobili smo još jednu reprezentativku što je dobar pokazatelj rada u klubu”, izjavio je predsjednik kluba Mladen Peša.

Vođa puta reprezentacije bio je Slobodan Miolović, trener u atletskom klubu, a ujedno i član upravnog odbora Hrvatskog atletskog saveza koji je izjavio .

“Prezadovoljan sam prije svega atmosferom u reprezentaciji. Vidio sam veliki potencijal među kadetima koji su ostvarili odlične rezultate. Hrvatska atletika ima velik potencijal što pokazuju ukupni rezultati ali i rezultati pojedinaca . Izgradnjom novih atletskih staza u Hrvatskoj atletska baza proširit će se, a samim tim i rezultati će biti još bolji”, rekao je Miolović.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar