Veliki uspjeh Marcele Rušev iz AK Alojzije Stepinac; Zauzela 2. mjesto u štafeti na 4×100 metara

Marcela Rušev iz Atletskog kluba Alojzije Stepinac Zadar proteklog vikenda nastupila je za kadetsku reprezentaciju Hrvatske u Ptuju na peteromeču reprezentacija Slovačke, Slovenije, Mađarske,  Češke i Hrvatske. Marcela je nastupila u utrci na 100m prepone i štafeti 4x100m. U štafeti 4x100m zauzela je sjajno 2. mjesto dok je u trci na 100m s preponama bila 9.

U ukupnom poretku reprezentacija Hrvatska je zauzela 3. mjesto.

Marcela je nastavila sjajan niz nastupa Za reprezentaciju Hrvatske iz atletskog kluba Alojzije Stepinac. Nakon Josipa Kašelića, Luke Kršavana Nižića, Laure Bartulov i Marcela se priključila reprezentativcima ..

“Prezadovoljna sam nastupom i odličnom atmosferom u reprezentaciji. Hvala izborniku Srećku Opašiću koji mi je ukazao povjerenje da nastupim u štafeti 4x100m. San svakog sportaša je najprije nastupiti za reprezentaciju, a zatim nastupiti na najvećim sportskom priredbama od prvenstava Europe do Olimpijskih igara .  Ovaj uspjeh mi je poticaj za još marljiviji rad u narednim mjesecima. Hvala svima koji su mi davali podršku od roditelja, članova kluba do školskih prijatelja, rekla je Marcela.

“Čestitam Marceli na nastupu i odličnom rezultatu te njezinom treneru Hrvoju .. Nakon nastupa Laure Bartulov na prvenstvu Balkana u Istanbulu za mlađe juniorke, dobili smo još jednu reprezentativku što je dobar pokazatelj rada u klubu”, izjavio je predsjednik kluba Mladen Peša.

Vođa puta reprezentacije bio je Slobodan Miolović, trener u atletskom klubu, a ujedno i član upravnog odbora Hrvatskog atletskog saveza koji je izjavio .

“Prezadovoljan sam prije svega atmosferom u reprezentaciji. Vidio sam veliki potencijal među kadetima koji su ostvarili odlične rezultate. Hrvatska atletika ima velik potencijal što pokazuju ukupni rezultati ali i rezultati pojedinaca . Izgradnjom novih atletskih staza u Hrvatskoj atletska baza proširit će se, a samim tim i rezultati će biti još bolji”, rekao je Miolović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...