Vrhunska vina u Barrel Wine store-u snižena do 70%

Volite vrhunska vina i pri tome se uvijek držite one – domaće je domaće? Na pravom ste mjestu! Tvrtka Barrel d.o.o. distributer je vrhunskih vina i šampanjaca, ponajviše onih iz Hrvatske. Na policama našeg dućana svatko će pronaći ponešto za sebe jer imamo preko 50 etiketa. Naša kolekcija vina pomno je birana kako bismo mogli ponuditi najbolje od svih vrsta vina svojim klijentima i partnerima. Osnovana je 2016. godine u Zadru te se povezala s najboljim hrvatskim vinarima, ali i vrhunskim restoranima u Zadru i regiji.

Ključ uspjeha Barrel wine store-a su proizvodi vrhunske kvalitete, profesionalna usluga te izvrsna suradnja sa svim partnerima.
Ne propustite priliku da najfinija vina i najekskluzivniji šampanjci budu i Vašem stolu! Dopustite da Barrel wine store bude Vaš partner na putu do zadovoljstva! Uz njih, lako je biti pravi sommelier! Kako bi vam to još više olakšali, na velik dio asortimana spustili su cijene i do 70% posto!

Višegodišnje iskustvo u trgovini i proizvodnji vina njihov su postojani temelji uspjeha. Stoga, Barrel wine store Vam nudi samo ono najbolje. Uostalom, dođite na adresu Stjepana Radića 6C (iza Konzuma na Maloj pošti) i  provjerite sami!

Za sve ljubitelja vrhunskih vina pripremili smo i nagradno darivanje na našem Instagram profilu.

 

Puklavec Sauvignon Blanc – linija vrhunskih vina predstavlja ono najbolje iz Puklavec Family Wines. Kroz nju se isprepliću stoljetna tradicija i suvremeni pristup vrhunskih enologa zbog čega kroz svaki gutljaj pruža osjećaj punoće koju karakteriziraju slojevite arome. Ova visokokvalitetna i bogata vina idealno se sljubljuju s vrhunskim zalogajima što čini pravi užitak.

Vina “Figurica” – Maraština, autohtona, kvalitetna i obljubljena, sorta koja je povijesno služila za oplemenjivanje vina lošijih sorti, idealna je za otkrivanje povijesnog naslijeđa zadarskoga kraja.

Vina “Degarra” – proizvodi limitirane serije vrhunskih vina. Njihov je Pošip je elegantan, za bijela dalmatinska vina atipično osebujne svježine. U mirisu naglašene arome egzotičnog voća i bazge. Harmonično, sočno vino, s dugim retro okusom.

Vinarija Kraljevski vinogradi – Plavac – Okus mu je skladan, pitak, pune strukture i sjajno izbalansiranih tanina. Vino je ekstraktno, gdje dominiraju voćne arome zrelih trešanja i šljiva, stasito, i raskošno s elegantnim završetkom.

Ivančić, dark side barrique – ubran s najsunčanijih položaja na Plešivici. Posebno voćno, elegantno i svježe vino, blagih tanina ne pije se odmah po preradi kao što je uobičajeno za portugizac, već najprije odležava do 8 mjeseci u drvenim bačvama američkog hrasta, proizvedenim u Mađarskoj. Definitivno vrijedi probati!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...