Zadar na kartu adrenalinskih atrakcija uvrštava novu biciklističku manifestaciju

Sjajna vijest za sve ljubitelje biciklizma – i amatere i profesionalce. Prva Granfondo Falkensteiner Borik biciklistička utrka, koja ujedinjuje sve kategorije biciklista, održat će se 19. listopada u Zadru, u organizaciji Hrvatskog biciklističkog saveza, Biciklističkog kluba Zadar i Falkensteiner resorta Borik.

Utrka uključuje Apsolutnu utrku koja je otvorenog međunarodnog karaktera, a u njoj mogu sudjelovati profesionalci, ali i amateri svih dobnih skupina bez ikakvih sportskih licenci i natjecateljskog iskustva.

Na trasi dugoj 118,55 km koja počinje kod Falkensteinerovog resorta na Boriku natjecatelje očekuje pregršt iznenađenja.

Osmišljena je kao aktivno upoznavanje Zadarske županije bicikliranjem, a prolazi kroz Zadar, Kožino, Zaton, Nin, Vir, Vrse, Ljbač, Ražanac, Joviće, Radovin, Visočane, Poljica i Maziju, a potom kroz naselje Diklo ponovno dolazi na početno mjesto utrke – Borik. Natjecatelji će moći uživati u prirodnim ljepotama zadarskog kraja i morskom pejzažu.

Spoj aktivnog turizma i odmora u vrhunskom obiteljskom resortu sjajan je početak aktivne jeseni za cijelu obitelj. Uz to, sudionike očekuju i brojne vrijedne nagrade – prva nagrada je sedam noćenja u Falkensteiner Clubu Funimation Borik, druga nagrada četiri noćenja, a treća dva.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...