Zadranka Monika Vojvodić pobijedila na izboru World Top Model Croatia

Natjecanje za prestižnu titulu World Top Model Croatia 2019., spektakularna karavana mode, ljepote, umjetnosti i glazbe, održalo se 14. rujna na bazenu Marina Frapa u resortu Rogoznica.

Izabrana je pobjednica izbora World top Model Croatia, koja će sve hrvatske modele predstavljati na svjetskom izboru World Top Model u Monte Carlu, u prosincu ove godine.

World Top Model nije klasičan izbor ljepote. U izboru World Top Model Croatia sudjeluju isključivo djevojke, modeli s iskustvom u modelingu, predstavnice modnih agencija Hrvatske, piše tportal.hr.

Među 12 finalistica koje su na ovaj izbor poslale njihove matične modne agencije, pobjednica je mlada Monika Vojvodić iz Zadra, titulu prve pratilje osvojila je Ivona Gradečak iz Vinkovaca, a druga pratilja je Maria Magdalena Koprek iz Varaždina.

U međunarodnom žiriju kojim je predsjedao vlasnik svjetske licence World Top Model, bili su nekoliko modnih dizajnera, strani fotografi i predstavnici sponzora.

U glazbenom dijelu programa nastupili su David Temelkov, Dora Škender i Iggy Popović.

Domaćim ljepoticama pridružile su se i specijalne gošće i pobjednice nacionalnih izbora Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Direkcija izbora World Top Model Croatia, pod vodstvom Roberta Šerbeca, koja ove godine slavi jubilarnu 5. obljetnicu, priredila je pravi spektakl, a vlasnica licence za Hrvatsku, Sandra Šerbec, izuzetno je zadovoljna i vrlo ponosna što je žiri prepoznao Moniku kao vrhunskog modela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...