“Ženo počni jesti nešto, izgledaš kao kostur”; Pratitelji kritizirali Doris Pinčić, evo što im je odgovorila

Nakon što je na Instagramu objavila fotografije snimljene u prirodi, uz pohvale na račun izgleda, Doris Pinčić Rogoznica, dobila je i brojne kritike pratitelja koji smatraju da je premršava.

“U šumu, po zahvalu za sve što imam i snagu za sve što stiže. Ugodan vikend svima”, napisala je Doris ispod fotografije, nakon čega su uslijedili komentari: “Ženo, počni jesti nešto. Izgledaš kao kostur”, “Preeemršava…”, “Dorisss, tu si mi preee mršava, baš si bila taman sa par kg +”, pisale su joj zabrinute pratiteljice.

“S obzirom na to da će se uvijek nekom sviđati nekom ne, onda je nekako najbolje i najvažnije da se ja sviđam sama sebi”, napisala je Doris u komentaru.

Dok su jedni tvrdili da Doris treba nabaciti koji kilogram, drugi su stali u njezinu obranu.

“Je li vas sram kritizirati nekoga da je premršav ili predebel, a ne znate uopće šta se krije iza toga, je li to nešto što ta osoba stvarno želi ili je možda nešto gore od toga, je li, ne daj Bože, nešto bolesna. Ovo je samo činjenica koliko ljudi mogu biti plitki i odmah osuđuju na račun fizičkog izgleda. Sramota!”, komentirala je jedna pratiteljica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...