Arriva Zadranima najbolji izbor za putovanje do Zagreba

Uz vrlo povoljne online autobusne karte i besplatnu prtljagu na većini dnevnih polazaka Arrive iz Zadra prema Zagrebu, putnike očekuje i vrhunski komfor u modernim autobusima s Wi-Fi uslugom i USB utičnicama.

Da bi svima koji ove jeseni putuju na relaciji Zadar – Zagreb putovanje bilo što ugodnije i povoljnije pobrinula se Arriva, vodeći pružatelj usluga autobusnog prijevoza u Hrvatskoj. Članica Deutsche Bahn grupe koju u Hrvatskoj čine dobro poznati prijevoznici Autotrans, App i Panturist na 4 polaska iz Zadra za Zagreb te na isto toliko polazaka u suprotnom smjeru putnicima nudi online First minute karte čija je cijena i do 50% niža od redovne. Najpovoljnije karte za polaske iz Zadra u 7:30, 10:30, 13:30 i 17:00 sati te za povratak iz Zagreba u 8:00, 10:30, 14:00, 16:30  mogu se kupiti  putem besplatne Arriva Croatia mobilne aplikacije za IOS i Android uređaje, a njihova količina je ograničena.

Povodom 1. godišnjice mobilne aplikacije Arriva poklanja promo kod svim svojim vjernim putnicima i onima koji će to postati te su tako cijene autobusnih karata u listopadu  čak 15% niže , a dodatno mogu očekivati  i pogodnosti Arrivinih poslovnih partnera. Jedan takav primjer je i popust na taxi prijevoz koji je Arriva dogovorila s Taxi Cammeom.

Uz bok odličnoj ponudi ide i vrhunski standard usluge kojeg osiguravaju moderni, klimatizirani autobusi s besplatnom Wi-Fi uslugom i  USB utičnicama, a online putne karate nije potrebno printati već je dovoljno istu pokazati vozaču na zaslonu pametnog telefona ili tableta.

I korisna informacija studentima koji  kreću na faks i sele u Zagreb na duže vrijeme ,  da se prijevoz prtljage na većini polazaka ne naplaćuje.  Ako im se uz to osmjehne sreća u nagradnom natječaju koju je Arriva pripremila samo za studente  „Za besplatne vožnje kući, REC na mobitelu uključi“, a traje do 31. listopada, mogu putovati i potpuno besplatno jer im Arriva poklanja karte za cijeli semestar, odnosno 4 vožnje mjesečno u periodu od 6 mjeseci, na nekoj od brojnih relacija diljem Hrvatske. Više informacija o nagradnom natječaju može se provjeriti na Arrivinim internetskim stranicama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...