U RADIJSKOM PROGRAMU DARUJEMO BESPLATNE KARTE ZADAR - ZAGREB

Arriva Zadranima najbolji izbor za putovanje do Zagreba

Promo/PR
Tamni način

Uz vrlo povoljne online autobusne karte i besplatnu prtljagu na većini dnevnih polazaka Arrive iz Zadra prema Zagrebu, putnike očekuje i vrhunski komfor u modernim autobusima s Wi-Fi uslugom i USB utičnicama.

Da bi svima koji ove jeseni putuju na relaciji Zadar – Zagreb putovanje bilo što ugodnije i povoljnije pobrinula se Arriva, vodeći pružatelj usluga autobusnog prijevoza u Hrvatskoj. Članica Deutsche Bahn grupe koju u Hrvatskoj čine dobro poznati prijevoznici Autotrans, App i Panturist na 4 polaska iz Zadra za Zagreb te na isto toliko polazaka u suprotnom smjeru putnicima nudi online First minute karte čija je cijena i do 50% niža od redovne. Najpovoljnije karte za polaske iz Zadra u 7:30, 10:30, 13:30 i 17:00 sati te za povratak iz Zagreba u 8:00, 10:30, 14:00, 16:30  mogu se kupiti  putem besplatne Arriva Croatia mobilne aplikacije za IOS i Android uređaje, a njihova količina je ograničena.

Povodom 1. godišnjice mobilne aplikacije Arriva poklanja promo kod svim svojim vjernim putnicima i onima koji će to postati te su tako cijene autobusnih karata u listopadu  čak 15% niže , a dodatno mogu očekivati  i pogodnosti Arrivinih poslovnih partnera. Jedan takav primjer je i popust na taxi prijevoz koji je Arriva dogovorila s Taxi Cammeom.

Uz bok odličnoj ponudi ide i vrhunski standard usluge kojeg osiguravaju moderni, klimatizirani autobusi s besplatnom Wi-Fi uslugom i  USB utičnicama, a online putne karate nije potrebno printati već je dovoljno istu pokazati vozaču na zaslonu pametnog telefona ili tableta.

I korisna informacija studentima koji  kreću na faks i sele u Zagreb na duže vrijeme ,  da se prijevoz prtljage na većini polazaka ne naplaćuje.  Ako im se uz to osmjehne sreća u nagradnom natječaju koju je Arriva pripremila samo za studente  „Za besplatne vožnje kući, REC na mobitelu uključi“, a traje do 31. listopada, mogu putovati i potpuno besplatno jer im Arriva poklanja karte za cijeli semestar, odnosno 4 vožnje mjesečno u periodu od 6 mjeseci, na nekoj od brojnih relacija diljem Hrvatske. Više informacija o nagradnom natječaju može se provjeriti na Arrivinim internetskim stranicama.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar