19. listopada

Besplatan ulaz i poseban program u Nacionalnom parku Paklenica

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Povodom 70. obljetnice proglašenja Nacionalnog parka Paklenica, 19. listopada Javna ustanova “Nacionalni park Paklenica” organizira Dan otvorenih vrata te će ulaz u Park i u špilju Manita peć za sve posjetitelje biti besplatan.

Za najmlađe posjetitelje organizira se lutkarska predstava s početkom u 10.00 sati u posjetiteljskom centru “Podzemni grad Paklenice”.

Kazalište lutaka Zadar održat će svoju najnoviju predstavu “Bio jednom jedan…”, a predstava je primjerena za djecu od 3 do 12 godina.

Priča o konopcima je priča o otkrivanju svijeta koji nas okružuje.

Priča o prijateljstvu, odrastanju, sastajanju i rastajanju, priča o pomicanju vlastitih granica, prevladavanju straha od nepoznatog i prepuštanju snazi mašte i kreativnosti koje i običnom konopcu mogu udahnuti život.

Zaljubljenici u svemir pozivaju se da u 20:00 sati dođu na ulaznu recepciju u Maloj Paklenici gdje mogu poslušati predavanje astronoma Ante Radonića “Svemir i kretanje čovjeka”. Predavanje se organizira u suradnji s Histeria Novom, školom prirodnog pokreta.

U slučaju lošeg vremena, predavanje će umjesto u Maloj Paklenici biti održano u dvorani kod Uprave Nacionalnog parka.

Radno vrijeme objekata u subotu, 19. listopada će biti sljedeće:

Posjetiteljski centar „Podzemni grad Paklenice” od 8.30 do 18 sati, špilja Manita peć bit će otvorena od 10 do 13 sati, šumarska kuća „Lugarnica” od 10 do 16 sati, a etno kuća “Marasović” od 13 do 20 sati.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar