Datum vašeg vjenčanja otkriva tajnu: Veže li vas sudbina, interes ili seks

Sve odluke koje mladi parovi donose vezano uz njihov budući zajednički život iznimno su važne. To vrijedi i za one na prvi pogled nevažne detalje koji uvelike mogu utjecati na kvalitetu života. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma vjenčanja također nije zanemariva.

Numerolozi tvrde kako upravo datum koji mladenci izaberu za izricanje sudbonosnog ‘da’ može prilično odrediti tijek njihova budućega bračnog života. Kako biste otkrili svoj numerološki broj, trebate zbrojiti znamenke datuma vjenčanja. Tako ćete dobiti jednoznamenkasti broj od jedan do devet. Ako ste u braku, ovaj vam izračun također može biti koristan i dati vam uvid u vaš bračni život iz sasvim novog ugla.

Računanje

Zbrojite znamenke datuma, odnosno dana, mjeseca i godine vjenčanja, te zbrajajte dalje dok ne dobijete jednoznamenkasti broj. Primjerice, ako je datum vjenčanja 28. 5. 2005. (28+5+2005 = 2+8+5+2+0+0+5 = 22 = 2+2= 4), vaš je broj četiri.

Značenja brojeva

BRAČNI BROJ  = 1

NJEŽAN PAR KOJI TEŽI SKLADU

Ovim datumom vlada Sunce, što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno povjerenje. Izbor datuma vjenčanja čiji zbroj znamenki daje jedan otkriva da ste vrlo zaljubljen i nježan par.

I vaš je susret bio vrlo romantičan, a doba dok ste hodali bilo je nezaboravno. Prije nego što ste se odlučili za brak, temeljito ste analizirali jedno drugo jer oboje jako želite da vaš brak uspije, zato u bračnoj zajednici težite potpunom sjedinjenju s partnerom. Loš aspekt mogla bi biti izražena posesivnost i dominacija jednog partnera.

BRAČNI BROJ = 2

DJECA SU MOŽDA JEDINI RAZLOG ZA BRAK

Ovim brakom vlada Mjesec. Ako se odlučite za takav datum, moguće su dvije krajnosti. Ili želite vjenčanje u najužem obiteljskom krugu ili pravu javnu ceremoniju.

Vrlo važan čimbenik za uspjeh braka bit će emocionalna zrelost obaju partnera, a glavni razlog za vjenčanje želja je za obiteljskim životom i toplinom doma sa srodnom dušom, koja prije svega voli djecu te, ako je potrebno, može prihvatiti i djecu iz partnerova prošlog braka te im pružiti roditeljsku ljubav i pažnju.

Moguće je čak da su ovom slučaju djeca i jedini razlog za ulazak u brak. Ako je tako, najbolje da još jedanput preispitate zrelost i ispravnost svoje odluke. Zapreka skladu u ovoj zajednici mogu biti majke oboje partnera, koje će se miješati u njihov odnos, pa će emotivna zrelost biti presudna za uspjeh ovog braka.

BRAČNI BROJ = 3

BRAK IZ INTERESA? MOGUĆE JE RAZOČARANJE

Ako se doista želite vjenčati iz interesa, onda vam vjenčani dan sa zbrojem 3 savršeno odgovara kako biste popravili svoje materijalno stanje bračnim dogovorom.

Ipak, ako od braka očekujete puno, taj vam broj jamči razočaranje. Ova je veza pod vladavinom Jupitera, pa će se u njoj vrlo vjerojatno roditi mnogo djece, a obiteljski skupovi bit će važan dio vašeg života. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osjećaja.

BRAČNI BROJ = 4

KAO DA VAS JE SUDBINA SPOJILA, VJEČNA VJERNOST

Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su za vjenčanje izabrali datum kojem je zbroj 4 vrlo su dobro i detaljno razmišljali o svim obvezama i odgovornostima koje brak donosi te pažljivo odvagnuli svako ‘za’ i ‘protiv’ ove važne životne odluke. Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina jer ovaj datum vjenčanja znači vjernost do groba.

Par koji u brak uđe ovog dana sve će poteze detaljno isplanirati, bila riječ o kupnji kuće ili pokretanju posla. Udružit će snage i raditi zajedno kako bi ostvarili važne životne ciljeve koje ne bi uspjeli ostvariti pojedinačno. Važna motivacija za opstanak braka obostrana je potreba za sigurnošću i nastavljanjem obiteljskog imena.

BRAČNI BROJ = 5

KOMUNIKACIJA S PARTNEROM NA PRVOM JE MJESTU

Ako ste izabrali ovaj datum za dan svoga vjenčanja, znači da vam je najvažnija kvaliteta komunikacije s partnerom. Ova će se veza uspješno boriti protiv dosade, obilovat će putovanjima ili promjenama mjesta boravka. Mladi parovi, koji su se rano vjenčali, primjerice još tijekom studija, i pomažući jedno drugomu ostali aktivni, pravi su primjer ovog braka, kojim vlada Merkur.

BRAČNI BROJ = 6

BRAK VAM JE NAJVAŽNIJI U ŽIVOTU

Ako ste za vjenčanje odabrali upravo ovakav datum, za svoju ste bračnu zajednicu dobili blagoslov Venere, koja vam omogućuje pomirenje u svakoj situaciji. Ljubav, nježnost, mir i sreća obilježja su ovog braka, no to ne znači kako ova zajednica ima anđela čuvara. Partneri moraju čuvati vezu od različitih kušnji, no to im ne pada teško jer im je brak najvažniji u životu. Neka vaša ljubav bude prirodna jer to je snaga ovog braka.

BRAČNI BROJ = 7

BUDITE SPREMNI NA PROMJENE PLANA

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može označavati pogreške i ne baš mudre odluke. Obje strane ove bračne zajednice zahtijevat će izvjestan stupanj slobode. Za ovaj vjenčani dan često se odlučuju osobe različita podrijetla, vjere ili nacionalnosti.

Broj sedam označuje iznenađenja u svakodnevici, a jednako tako može značiti i spas u posljednjem trenutku. Stoga, ako ste izabrali ovaj dan vjenčanja, budite svakako spremni za iznenadne promjene planova.

BRAČNI BROJ = 8

SEKS JE VAŽAN DIO BRAČNE SREĆE

Ovaj datum vjenčanja pokazuje da želite biti složni s partnerom u svakom pogledu, posebno u seksualnom, koji smatrate vrlo važnim dijelom bračne sreće.

Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumiju pogledima, bez riječi, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno kako su kao stvoreni jedno za drugo. Bit će stoga složni kao par i uspješni, kako u zajedničkom poslu tako i u svim drugim područjima, i spremni se, ako treba, žrtvovati za partnerovu karijeru partnera.

BRAČNI BROJ = 9

LJUBAV POBJEĐUJE PREPREKE

Ako ste za dan vjenčanja odabrali datum koji daje ovaj zbroj, možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod utjecajm Neptuna moguće je da se jedna strana radi sklapanja braka odluči i na bijeg od kuće.

Moguće je i da je riječ o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode koju udvoje žele nadići. Iako se čini kako su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski, a partneri su čvrsto duhovno povezani, pa, ako su potrebne i žrtve, partneri će ih bez razmišljanja i podnijeti iz ljubavi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...