12.10.2019. u 20 sati

Dijelimo ulaznice za novu sezonu stand-up komedije u Zadru!

Ilustrativna fotografija
Tamni način

SplickaScena se nakon ljetne pauze vraća u Zadar! Nakon uspješne prošle, stigao je trenutak otvaranja nove sezone stand-up komedije u Kultu i Dišpetu. Prethodna gostovanja u Zadru bila su popraćena odličnim posjetom publike i vrhunskom atmosferom. Šteta bi bilo ne nastaviti takvu tradiciju. Za subotu su pripremili presjek najboljeg materijala iz prethodne sezone, a nakon toga će redovito dolaziti s novim, friškim izvedbama. U subotu se na pozornicu u Varoši penju: Josip Škiljo, Ivica Lazaneo, Ivo Musulin i Vanja Dobrijević.

Splitska komičarska ekipa već godinama radi na širenju stand-up komedije u Splitu i Dalmaciji, a svojim nastupima nasmijavaju publiku, ne samo u Dalmaciji, već u čitavoj Hrvatskoj, a i šire. Ukoliko ih niste upoznali, možete pogledati njihov nedavno objavljeni comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTubeu. Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo! Show „Otvaranje stand-up sezone – Best of SplickaScena“ je na rasporedu u subotu 12. listopada s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 30kn.

Fizička prodaja ulaznica se vrši na slijedećim prodajnim mjestima u Zadru: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Murvička 1), te online. Ulaznice će biti dostupne za kupnju i na ulazu na sam dan showa od 19 sati!

Antena Zadar daruje vas sa 2×2 ulaznice za subotnji show! Kako bi sudjelovali, u komentaru ispod članka označite koga vodite te podijelite objavu javno! Sretnike objavljujemo sutra!

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar