Doris Pinčić objavila fotografiju s trčanja pa posvađala fanove zbog kilograma

Radijska i televizijska voditeljica Doris Pinčić ljubiteljica je dobre hrane ali i fitnessa. No, čini se da njezini pratitelji na Instagramu nisu oduševljeni izgledom Zadranke koja je nakon deset istrčanih kilometara na društvenoj mreži objavila fotografiju. Pratitelji su je još jednom upozorili da je premršava, dok su neki stali u obranu voditeljice.

“Već stvarno pretjerujete s tim mršavim figurama. Kost i koža preko njih”, napisala je jedna pratiteljica.

“Mislim da se mršave ljude treba prestati uspoređivati sa bolesti poput anoreksije. Moraju li sve žene izgledati isto? Doris nije ni bolesna ni premršava. Brine se o svom zdravlju, trči za djecom, uživa u prirodi i svježem zraku. Smatram da se trebaju prestati pisat glupi komentari poput ‘premršavo’ i slično. Svatko ima svoj ukus, ali ako nemate ništa lijepo za reći, onda bolje nemojte ništa. Nikad neće biti zena koja je svima taman. To ne postoji. Ili je previše debela ili previse mršava. Ajmo pustiti ljude da žive svoj život ako su tako sretni. Mislim da vama ne bi bilo lijepo da vam neko napiše ‘jao imate viška kila'”, napisala je druga.

Ovo nije prvi put da je Doris dobila kritike na račun izgleda.

“Mislite da nije bilo pritužbi dok sam bila malo deblja? S obzirom na to da će se uvijek nekom sviđati nekom ne, onda je nekako najbolje i najvažnije da se ja sviđam sama sebi”, odgovorila im je Doris.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...