Doris Pinčić Rogoznica iskreno: “Svašta se događalo kroz te godine”

U ponedjeljak u 21:15 na RTL-u starta sedma sezona kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u kojem će šesti put za redom voditeljsku palicu držati Doris Pinčić Rogoznica. U novoj sezoni u ulozi voditelja pridružit će joj se i Domagoj Jakopović Ribafish.

Kroz sve te sezone mijenjali su se kandidati, žiri, studio, a mijenjao se i Dorisin imidž. Tako je kormilo showa preuzela kao dugokosa brineta, a u posljednje je dvije sezone gledamo s puno kraćom i svjetlijom kosom. Osim toga, prošlogodišnju sezonu je vodila i trudna.

„Mijenjao se imidž, od boje kose koja je od tamne došla do svijetle, mijenjao se i stajling, bila sam trudna, odgajala malu djecu… Svašta se događalo kroz te godine i zapravo je „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ moj život u malom“ kaže Doris i otkriva koja joj je sezona bila najdraža.

„Meni je nekako najdraža ova trenutna jer imam dojam da je sve sjelo na svoje mjesto, sad smo već u zreloj fazi našeg odnosa, svi znaju što trebaju raditi, Željka se vratila, Ivan i Tomek su na nivou. Sve nas je obilježila ta emisija, ne samo poslovno nego i životno. Oduvijek govorim da je najveća prednost tog showa činjenica da je odlična atmosfera dok snimamo što onda sigurno osjeti i publika“ poručuje Doris koju od ponedjeljka gledatelji mogu pratiti u emisiji „Tri, dva, jedan – kuhaj! u 21:15 na RTL-u, piše večernji.hr.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...