Drago Krpina traži da ga razriješe s dužnosti: “Ozbiljno sam iscrpljen”

Drago Krpina podnio je zamolbu da ga se razriješi s dužnosti zamjenika predsjednika Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman.

U zamolbi od 9. listopada Krpina odluku obrazlaže iscrpljenjem te predlaže da ga naslijedi Tomislav Družak.

– Intenzivno djelovanje, mnogobrojne opsežne i temeljite rasprave o najznačajnijim unutarstranačkim i općepolitičkim pitanjima, brojne prevažne odluke i inicijative koje je Zajednica, u protekle dvije godine, uputila prema stranačkim tijelima, (od kojih su mnoge od stranačkog vrha i Klubu zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru, ozbiljno razmotrene i prihvaćene), ozbiljno su me iscrpili. Zahtjevna dinamika rada tijela Zajednice očituje se primjerice u zasjedanju Predsjedništva Zajednice. Tako je Predsjedništvo u 2018. godini zasjedalo čak tri (3) puta, od toga jednom u elektronskom formatu, a 2019., molim lijepo, čak dva (2) puta, od toga jednom (prije nekoliko dana) u „elektronskom formatu“. – navodi bivši saborski zastupnik.

– S obzirom na to da me navedeno intenzivno djelovanje tijela Zajednice, na dužnosti zamjenika njezina predsjednika, prilično opteretilo, predlažem da me se razriješi navedene prezahtjevne dužnosti i da se na istu imenuje netko s mnogo više svježine, entuzijazma i poleta – kaže Krpina, donosi večernji.hr.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...