Izvukli smo dobitnike „Otvaranje stand-up sezone – Best of SplickaScena“

SplickaScena se nakon ljetne pauze vraća u Zadar! Nakon uspješne prošle, stigao je trenutak otvaranja nove sezone stand-up komedije u Kultu i Dišpetu. Prethodna gostovanja u Zadru bila su popraćena odličnim posjetom publike i vrhunskom atmosferom. Šteta bi bilo ne nastaviti takvu tradiciju. Za subotu su pripremili presjek najboljeg materijala iz prethodne sezone, a nakon toga će redovito dolaziti s novim, friškim izvedbama. U subotu se na pozornicu u Varoši penju: Josip Škiljo, Ivica Lazaneo, Ivo Musulin i Vanja Dobrijević.

Splitska komičarska ekipa već godinama radi na širenju stand-up komedije u Splitu i Dalmaciji, a svojim nastupima nasmijavaju publiku, ne samo u Dalmaciji, već u čitavoj Hrvatskoj, a i šire. Ukoliko ih niste upoznali, možete pogledati njihov nedavno objavljeni comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTubeu. Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo! Show „Otvaranje stand-up sezone – Best of SplickaScena“ je na rasporedu u subotu 12. listopada s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 30kn.

Fizička prodaja ulaznica se vrši na slijedećim prodajnim mjestima u Zadru: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Murvička 1), te online. Ulaznice će biti dostupne za kupnju i na ulazu na sam dan showa od 19 sati!
Sretni dobitnici koji idu na show na naš račun su:
Ivana Marinović + pratnja
Marko Klaić + pratnja 
Ulaznice vas čekaju na ulazu, ponesite osobne iskaznice i uživajte!
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...