murvica ik 8, iza metroa

Jesenski hit u Vrtnom centru Geront su sadnice s plodovima agruma, limete, mandarine, grejp i limuna te sadnice maslina i voćaka

Matija Lipar/ZARAPIX
Tamni način

Vrtni centar Geront, omiljeni rasadnik voćara, maslinara i drugih poljoprivrednika te hotelijera, vlasnika apartmana i ostalih ljubitelja prirode u svojoj bogatoj ponudi po običaju ima široku paletu raznih aktualnih voćnih sadnica šljive, trešnje, mandarina, kruške, višnje, jabuke, smokve i šipka, a ove jeseni ne propustite vaš vrt ili okućnicu uljepšati maćuhicama i ciklamama.

Najveći hit u ovome trenutku su sadnice agruma limete i limuna koji će vam svakako pomoći da lakše prebrodite zimu uz prirodne sokove pune vitamina C. Njihovu kvalitetu, ali i kvalitetu drugih sadnica prepoznaju hrvatski građani, ali i kupci iz inozemstva. Sve sadnice su iz vlastite proizvodnje.

– Osim sadnica agruma, najtraženije su i sadnice lovor višnje koja se koristi kao živica. Lovor višnja idealna je jer brzo raste, otporna je na vremenske uvjete, a može se “šišati” na željenoj visini jer može narasti i do preko 3 metra pa je s toga ljudi sade na mjesta gdje se žele ograditi ili skloniti od susjedovih pogleda, kazala nam je voditeljica prodaje i marketinga.

U ponudi vrtnog centra nalazi se i veliki izbor sadnica maslina, sezonsko cvijeće, trajnice, ukrasni grmovi, začinsko i aromatično bilje, te egzotično ukrasno bilje. Geront je s proizvodnom sadnica započeo 2000.godine, te je brzo došao među vodeće proizvođače sadnog materijala u Hrvatskoj, nudeći uvijek visoko kvalitetni asortiman po pristupačnim cijenama. Od samog početka, glavni cilj i osnova daljnjeg razvoja u Rasadniku Geront je kako proizvodnja kvalitetnog sadnog materijala, tako i zadovoljstvo kupaca.

Za sve one koji žele prekrasan vrt kao iz bajke, Vrtni centar Geront nudi i mogučnost projektiranja te uređenja vrtova, kao i postavljanje sustava za navodnjavanja, a ukoliko želite doznati više možete ih kontaktirati na mobitel: 099/3333-884 i 091/422-5648

Kupci se s povjerenjem redovito vraćaju u Geront, odnosno njihovoj zadarskoj poslovnici u gospodarskoj zoni Murvica, iza zgrade Metroa. Postanite i vi zadovoljni korisnici njihovih usluga i uvjerite se sami u širinu ponude vrtnog centra Geront te kvalitetu njihovih sadnica, posjetite ih na adresi Murvica IK 8. Vidimo se!

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar