Jesenski hit u Vrtnom centru Geront su sadnice s plodovima agruma, limete, mandarine, grejp i limuna te sadnice maslina i voćaka

Vrtni centar Geront, omiljeni rasadnik voćara, maslinara i drugih poljoprivrednika te hotelijera, vlasnika apartmana i ostalih ljubitelja prirode u svojoj bogatoj ponudi po običaju ima široku paletu raznih aktualnih voćnih sadnica šljive, trešnje, mandarina, kruške, višnje, jabuke, smokve i šipka, a ove jeseni ne propustite vaš vrt ili okućnicu uljepšati maćuhicama i ciklamama.

Najveći hit u ovome trenutku su sadnice agruma limete i limuna koji će vam svakako pomoći da lakše prebrodite zimu uz prirodne sokove pune vitamina C. Njihovu kvalitetu, ali i kvalitetu drugih sadnica prepoznaju hrvatski građani, ali i kupci iz inozemstva. Sve sadnice su iz vlastite proizvodnje.

– Osim sadnica agruma, najtraženije su i sadnice lovor višnje koja se koristi kao živica. Lovor višnja idealna je jer brzo raste, otporna je na vremenske uvjete, a može se “šišati” na željenoj visini jer može narasti i do preko 3 metra pa je s toga ljudi sade na mjesta gdje se žele ograditi ili skloniti od susjedovih pogleda, kazala nam je voditeljica prodaje i marketinga.

U ponudi vrtnog centra nalazi se i veliki izbor sadnica maslina, sezonsko cvijeće, trajnice, ukrasni grmovi, začinsko i aromatično bilje, te egzotično ukrasno bilje. Geront je s proizvodnom sadnica započeo 2000.godine, te je brzo došao među vodeće proizvođače sadnog materijala u Hrvatskoj, nudeći uvijek visoko kvalitetni asortiman po pristupačnim cijenama. Od samog početka, glavni cilj i osnova daljnjeg razvoja u Rasadniku Geront je kako proizvodnja kvalitetnog sadnog materijala, tako i zadovoljstvo kupaca.

Za sve one koji žele prekrasan vrt kao iz bajke, Vrtni centar Geront nudi i mogučnost projektiranja te uređenja vrtova, kao i postavljanje sustava za navodnjavanja, a ukoliko želite doznati više možete ih kontaktirati na mobitel: 099/3333-884 i 091/422-5648

Kupci se s povjerenjem redovito vraćaju u Geront, odnosno njihovoj zadarskoj poslovnici u gospodarskoj zoni Murvica, iza zgrade Metroa. Postanite i vi zadovoljni korisnici njihovih usluga i uvjerite se sami u širinu ponude vrtnog centra Geront te kvalitetu njihovih sadnica, posjetite ih na adresi Murvica IK 8. Vidimo se!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...