Josipova mama nakon upoznavanja djevojaka: “Ovo je upitno primiti u kuću”

Muškarci odlučni staviti svoj ljubavni život u plus i njihovi roditelji kao glavni navijači zajedno se upuštaju u avanturu traženja one prave. U prvoj epizodi druge sezone showa ‘Ženim sina?’ gledatelji su imali priliku upoznati prva dva kandidata, Josipa Kotlara i Ivana Vukelića te njihove majke.

Kandidati su dolaskom u luksuznu vilu dobili priliku upoznati zanimljive djevojke, a nakon održanih spojeva morali su donijeti odluku, kojih sedam djevojaka će krenuti s njima u avanturu života, a koju će djevojku eliminirati.

Josipu Kotlaru, studentu Kineziološkog fakulteta koji se u slobodno vrijeme bavi modelingom majka Suzana dolaskom pred dvorac dala je zlata vrijedan savjet.

– Savjet kojeg bi dala Josipu jest taj da ne ide puno za izgledom, prolazan je. Ono iznutra je važno – otkrila je mama Suzana koja je Josipu na spojevima bila od velike pomoći.

Prva djevojka koja je došla impresionirati Josipa i njegovu mamu bila je Irena Kisić, trenerica boksa, a u svom nastupu zasigurno je ostavila upečatljiv prvi dojam. Na Josipovo pitanje može li svladati sve ostale djevojke, Irena je odgovorila: „Mislim da mogu savladati i tebe!“

Dok je Josip ostao zatečen, mama Suzana je komentirala: „Čovječe, ovo je upitno primiti u kuću!“ Nakon održanog spoja, Irena je kazala kako je Josip simpatičan dečko, no boji se da je malo površan.

– Volio bih se naći s njom u klinču – zaključio je Josip i dodao: „Osjećam se kao da lavovi hvataju gazelu, a ja sam ta gazela!“

Sljedeća djevojka koja je ušetala u prostoriju bila je Natali Lauc, koju je Josipova pojava potpuno ostavila bez teksta.

– Ja sam se zblokirala sva. Lijep je k’o slika – komentirala je kasnije Natali, a to je primijetila i mama: „Shvatila sam da je pala na Josipa!“

Ni natjecateljica Adela Geiser nije bila pretjerano pričljiva, no uspjela je zaintrigirati Josipa.

– Ona mi je izazov, moram izvući iz nje ono što ona sama ne bi – rekao je.

Ivana Isabella Grdić uspjela je zadiviti mamu obećavši joj da će ju naučiti plesati trbušni ples, dok je za vrijeme spoja s natjecateljicom Anjom Manojlović Josip više bio usredotočen na mamu: „Primijetio sam da majka drži jedan čvrsti poker face.“

Posljednje dvije natjecateljice koje su došle na spoj, Josipu su se najmanje svidjele. Dok je s Tihanom zbog razlike u godinama teško pronalazio dodirne točke, pa je mama Suzana morala voditi glavnu riječ, natjecateljica Patricia Josipović doimala se kao da je u nekom strahu.

– Plaši se nas dvoje, a bila u vojsci – primijetila je mama i zaključila: „Prestisnuta je bila, prezgrčena i mislim da to nije bila ona.“

Nakon svih spojeva, na finalnoj odluci, Josip je izdvojio Tihanu i Patriciju, no kako kaže, razlika u godinama je presudila, stoga je Tihanu prvu eliminirao iz showa.

– Prerano se rodio, samo to. Iako je moja avantura završila, ja se nadam da me moja ljubav života negdje čeka – komentirala je Tihana i napustila show, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...