Luka Modrić zabio jedan od svojih najljepših golova, Real vodio 3:0 ali i drhtao za pobjedu

Madridski Real ostao je usamljen na vrhu tablice španjolske la Lige nakon pobjede 4:2 nad Granadom, do ovog kola druplasiranom momčadi na tablici.

Dvoboj Reala i Granade, s obzriom na vodeće pozicije uoči ovog kola, bio je ujedno i derbi 8. dionice La Lige.

Za Real, koji u posljednje vrijeme baš i ne blista, krenulo je odlično jer nakon Baleove asistencije Karim Benzema je zabio za 1:0 već u drugoj minuti.

Potom je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Hazard zabio za 2:0, što mu je bio i prvi gol u službenoj utakmici za Real.

Naš Luka Modrić na početku je bio na klupi, no zbog problema s mišićem, Zidane je izvadio Tonija Kroosa, te u igru gurnuo kapetana hrvatske reprezentacije, koji mu se revanširao golom u 61. minuti za 3:0. Baš kao i Hazardu, i našem je igraču to bio prvi prvenstveni gol ove sezone.

Osim što je Modriću to bio prvi gol u sezoni, sasvim sigurno spada među jedne od najljepših. jer primio je loptu na nekih 20-tak metara od gola, nanišanio i pogodio lijevi gornji kut Granadinog gola.

Činilo se tada da je pitanje pobjednika riješeno, ali uslijedila je drama.

Jer prvo je Machis u 69. minuti realizirao udarac s 11 m za 1:3. Potom je u 77. minuti Domingos Duarte zabio za 2:3 i potpuni juriš gostiju prema golu Areole.

No, dok su gosti pokuašavli izjednačiti, u sudačkoj nadoknadi, za konačnih 4:2 zabio je James Rodriguez, kojem je također ovo bio prvijenac u ovoj sezoni, javlja Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...