Lukina ozljeda nije nimalo bezazlena, evo što su pokazale pretrage

Modrić zadobio nezgodnu ozljedu na utakmici s Walesom u nedjelju, kada je napravio prekršaj nad Wilsonom koji je bio u naletu, ali je upravo Hrvat prošao gore u tom okršaju. Dobio žuti karton, te ga je Wilson koljenom udario u mišić zbog čega je na kraju morao izaći na rukama liječnika.

Modrić se srušio na teren od boli i činilo se kako je riječ o vrlo ozbiljnoj ozljedi. Nakon utakmice Modrić je pokušao malo ublažiti dojam rekavši kako misli da nije ništa ozbiljno.

“Dobio sam udarac koljenom u mišić koji malo boli. Kontuzija je snažna, ali vjerujem da nije ništa teže, da ću kroz koji dan biti dobro”, rekao je Modrić nakon utakmice.

Međutim, Real je objavio nove detalje i čini se kako nije baš bezazleno.

”Nakon obavljenih testova, našem igraču Luki Modriću dijagnosticirana je velika oteklina na području kvadricepsa. U tijeku je oporavak i nastavak rehabilitacije”, stoji u priopćenju Reala, prenosi Net.

Real je uoči netom završene reprezentacijske akcije molio Modrića da preskoči ove dvije utakmice baš zbog toga da se ne povrijedi, ali on je otklonio svaku mogućnost neodaziva Hrvatskoj. Vjerojatno će Real biti još uporniji za sljedeću utakmicu, onu odlučujuću za Hrvate u kvalifikacijama za Euro, protiv Slovačke, ali sumnjamo da će Modrić odbiti nastupiti za Vatrene.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...