Cestitka_Uskrs

Maksim Vrkić osvojio pet zlatnih medalja na natjecanju u Šibeniku

Na bazenu Crnica u Šibeniku je 5. i 6. listopada održan 15. mini grand prix Sv. Mihovil. Od ove sezone mini GP natjecanja se održavaju po novim propozicijama, a u konkurenciji od ukupno 237 natjecatelja iz 17 klubova iz Hrvatske i BIH koji su bili podijeljeni u četiri kategorije pod vodstvom trenera Edgara Nimca boje PK Jadere branilo je 10 članova (5 kadeta i 5 ml.kadeta). Na prvom natjecanju ove sezone svi plivači su pokazali odličan napredak, a najbolje rezultate ostvario je Maksim Vrkić (09) koji je kroz tri dijela natjecanja doplivao do pet zlatnih medalja. Tako je u disciplini 100 m slobodno do zlata doplivao s vremenom 1:11.32, a na duplo kraćoj dionici 50m slobodno medalju je osvojio s vremenom 32.15, do slijedeće medalje stigao je u disciplini 100 m leptir (1:28.17), na najvišu stepenicu postolja penjao se i u disciplinama 50 m leđno (37.66) i 100 m leđno (1:21.10).

S obzirom da je ovo prvo natjecanje u sezoni, u klubu su zadovoljni napretkom plivača i nizom isplivanih osobnih rekorda.

Na natjecanju su nastupili: Dora Babić, Roko Grgić, Rita Herceg, Barbara Jerak, Stipe Kasun , Ivano Kuman, Danica Sorić, Maksim Vrkić, Šimun Zdrilić i Mirta Zubčić.

06.10.2019. dok su kadeti i mlađi kadeti nastupali na natjecanju u Šibeniku, mala ekipa ml.juniora i juniora je s trenerom Tomislavom Brkićem, prof. sudjelovala u prigodnoj manifestaciji “Kros linijom obrane Grada Zadra”. Duje Grgić, Lovre Jerak, Noa Kuman i Roko Zubčić su sa trenernom odradili utrku linijom obrane grada je u dužini 7,7km.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...