Marijana ga je pitala je li se možda zaljubio, ali Marino je vješto pokušavao izbjeći odgovor

Nakon Velikog izazova u plavom su timu povišene tenzije u showu “Život na vagi”. Držislav je razočaran porazom zbog čega je burno reagirao, što su mu ostali članovi tima zamjerili pa pokušavaju riješiti situaciju. No tenzije će još više dignuti novo vaganje koje vodi izbacivanju jednog kandidata.

Marijana Batinić ih je obavijestila da će tim koji je izgubio manji postotak tjelesne mase morati odlučiti tko ih napušta, a o tome će odlučivati žuta linija – odnosno, spašen će biti samo onaj tko je najbolji na vaganju dok će svi ostali biti u konkurenciji za ispadanje.

Crveni je tim na vaganje došao s dva kilograma prednosti dobivenih na velikom izazovu. Na vaganje je prvo išao Roko, kapetan crvenog tima.

“Mislim da smo mi pobjednički tim, fali nam samo još jedna pobjeda na vaganju da onda to i podvučemo”, kazao je Roko koji je izgubio 6,3 kilograma i sad ima 155,8 kg. Gurka je bio sljedeći na vaganju, a njegov je rezultat bio 6,7 kilograma manje. Prva djevojka na vagi bila je Ana, koja je rekla kako se nada da će biti barem dva kilograma pa je bila oduševljena kada je vidjela četiri kilograma manje na vagi.

“Za rezultat sam zadužena ja jer sam se zaista trudila, a onda i trener Edo i moj tim”, kazala je Ana. Još impresivniji rezultat postigla je Sara – njezina je vaga pokazala 5,7 kg. Nenad se cijeli ciklus mučio s treninzima i nije bio, barem po mišljenju drugih, previše motiviran, ali je vaga pokazala odličnih 7,1 kg, što ga je razveselilo do te mjere da je i zaplesao!

“Ovaj mu je ciklus bio puno bolji od prošlog, a u omjeru uloženog i vraćenog – postigao je fantastičan rezultat”, komentirao je Edo.

Ivan Filipović je imao 3,4 kilograma manje, ali nije bio nimalo sretan jer je smatrao kako se trudio maksimalno i da brojka ne odgovara trudu. Julija je na vaganju na Marijanino pitanje kako joj je živjeti u kući s velikim brojem ljudi, odgovorila kako joj to nije prvi put da živi s puno ljudi jer je deset godina bila časna sestra.

“Imala sam ultimatum od jedne poglavarice koja mi je rekla da spakiram kofer ako neću jesti meso i ribu, pa sam spakirala kofer. Zaključili su po tome da sam jako tvrdoglava, da nisam za samostan”, pojasnila je Julija koja je izgubila 3,3 kg, što je Edo okarakterizirao kao fantastičan rezultat s obzirom na njezino stanje.

Alen je imao 3,4 kg manje, što je izazvalo čuđenje u plavom timu jer svi smatraju da se jako trudi. Danijela je izgubila 2,9 kg. “Nisam zadovoljna, mislila sam da ću izgubiti barem 3-4 kg, ovaj je tjedan bio baš naporan i iskreno sam se nadala više”, kazala je Danijela. Maca je izgubila tri kilograma, a Mirna 4,1 kg.

Lidija je izgubila 3,5 kilograma s čim je bila jako zadovoljna.

Marino je nevoljko išao na vagu, ali se pokazalo potpuno neopravdanim jer je izgubio odličnih pet kilograma. Marijana ga je pitala je li se možda zaljubio, ali je Marino vješto pokušavao izbjeći odgovor.

Nea se nadala da će izgubiti oko tri kilograma, a vaga je pokazala četiri manje, što je oduševljeno dočekala. Ivan Jakubovski ostao je zadnji iz crvenog tima za vaganje i izgubio je fantastičnih 7,8 kg. Držislav je bio zadnji iz plavog tima na vaganju. Marijana je prokomentirala da se ponašao nesportski na velikom izazovu, ali Držislav se nije složio s njom.

“Ako se čovjek razljuti, to nije nesportsko ponašanje, po tome bi pola profesionalnih sportaša trebalo izbaciti: ne osjećam se dijelom plavog tima nakon toga, oni su drugačijih godina, drugačijeg životnog iskustva”, kazao je Držislav koji je skinuo 9,2 kg.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...