Marko Vučetić o Kolindi: “Zašto bi drugi završili na Golom otoku, a ne ona?”

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Washingtonu je primila nagradu Fulbright za životno djelo, gdje je održala govor na koji pljušte reakcije. Naime, jučer je pokušala dodatno pojasniti što je htjela reći kada je rekla da je “rođena iza krive strane Željezne zavjese”.

“Svi smo to prošli u bivšoj Jugoslaviji, svi znamo kako je bilo, svi znamo kako je bilo putovati s tom crvenom putovnicom, kakva ste poniženja doživljavali, što je značilo plaćati depozite i tako dalje. Ako je itko nostalgičan za bivšom Jugoslavijom, ajmo uvesti tjedan dana bivše Jugoslavije. Znate tko će najviše profitirati? Ja osobno. Jer ako kažete bilo što protiv mene, završit ćete na Golom otoku”, rekla je jučer u Splitu.

Njezinu izjavu komentirao je nezavisni saborski zastupnik, Marko Vučetić na svom Facebook profilu.

“Kolinda je predložila da se uvede tjedan dana bivše Jugoslavije. Zatim je rekla da bi ona od toga profitirala, jer bi svi koji nešto kažu protiv nje završili na Golom otoku. Nije mi jasno zašto bi drugi završili na Golom otoku, a ne ona? Zar stalno ne govori o tome kako joj je teško bilo u Jugi? Zašto se u Jugi ne smije govoriti protiv Kolinde i zašto bi ona “profitirala” od hapšenja drugih?
Saznali smo da joj je bilo žao što nije uzela oružje u ruke za vrijeme Domovinskog rata, a sada saznajemo da žali što nije predsjednica Jugoslavije, makar na tjedan dana”, napisao je Vučetić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...