Na 10 dana zatvara se Ulica dr. Franje Tuđmana od raskrižja s Jelačićevom u smjeru juga

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva Ceste zadarske županije d.o.o. na sanaciji kolničke konstrukcije na dijelu Ulice dr. Franje Tuđmana u Zadru, u trajanju od 10 dana u razdoblju od 9. listopada 2019. do 25. listopada na snazi biti privremena regulacija prometa.

Ulica dr. Franje Tuđmana od raskrižja s Ulicom bana Josipa Jelačića u smjeru juga zatvara se za sav promet te se obilazno preusmjerava u Ulicu bana Josipa Jelačića (smjer sjeveroistok – Ulica Domovinskog rata – Višnjik i smjer jugozapad – Branimirova obala – Jazine).

Prometovanje Ulicom dr. Franje Tuđmana u smjeru sjevera od raskrižja s ulicom Put Stanova odvijati će se uz ograničenje brzine i prema privremenoj regulaciji prometa naizmjenično lijevim i desnim kolničkim trakom.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...