Na dva mjeseca zatvara se dio Tuđmanove ulice od kolodvora do bivše tvornice kruha

Jedna od prometnijih dionica Ulice Franje Tuđmana, od autobusnog kolodvora do semafora kod bivše tvornice kruha, od ovog se ponedjeljka zatvara na dva mjeseca. I to zbog obnove spomenute ceste odnosno ulice.

Točnije, za promet će se zatvoriti dva sjeverna traka, pa će se tako promet uz privremenu regulaciju, odvijati dvjema južnim trakama.

Radovi bi trebali potrajati od 14. listopada do 20. prosinca, pa je svakako poželjno korištenje alternativnih pravaca kako bi se izbjegao prometni kolaps.

Dakle, alternativni pravci svakako su iz Ulice Ante Starčevića ranije skrenuti Ulicom 7. Domobranske pukovnije pa ulicom Put Murvice dalje prema Relji, ako dolazite iz smjera Bulevara.

Ako pak dolazite iz Ulice Vlatka Mačeka, tada preporučujemo skretanje na novu dionicu ceste prema bolnici te daljnje uključivanje ili na Ulicu Ljudevita Posavskog ili dalje na Ulicu kralja Dmitra Zvonimira, ovisno o vašem odredištu.

Svakako nam možete i dojaviti ako uočite kakvu prometnu poteškoću na besplatni broj Prometnog servisa našeg radija – 0800 9722.

Sve vozače molimo za strpljenje i poštovanje znakova privremene regulacije prometa, apeliraju iz Hrvatskih cesta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...