Nakon sedam godina Doris Pinčić Rogoznica dala otkaz: “Život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih”

Radijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica nakon sedam godina oprostila se od posla na Narodnom radiju, a javnost je za to saznala iz njezine objave na Instagramu.

“Dragi moji, sutra je moj zadnji radni dan na @narodniradio. Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlučila sam da je vrijeme za neki novi put… Tokom svog ovog vremena u našoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku.

Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana. Zahvaljujem se svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine.

Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više. Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da ću ja zauvijek biti najvjerniji slušatelj i obožavatelj onog što ide u kategoriju #najboljadomacaglazba.

Imam lijepe ideje i planove za budućnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pišem o svemu. Za sada, do slušanja! P.s. Ne zaboravite kad se sretnemo zapjevati iz sveg glasa ‘Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoooooj'”, napisala je Doris.

 

View this post on Instagram

Dragi moji, Sutra je moj zadnji radni dan na @narodniradio 🙈 Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlucila sam da je vrijeme za neki novi put…❤ Tokom svog ovog vremena na nasoj zgradi druzila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana. ❤ Zahvaljujem se svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više.❤ Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da cu ja zauvijek biti najvjerniji slusatelj i obozavatelj onog sto ide u kategoriju #najboljadomacaglazba 💪😘 Imam lijepe ideje i planove za buducnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pisem o svemu ❤ Za sada, do slusanja! 😘 P.s. Ne zaboravite kad se sretnemo zapjevati iz sveg glasa "Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoooooj"📻🎤🎶❤

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...