Ne dajmo da malena Ena izgubi nogu, obitelji nedostaje 1.500 eura dok čekaju vijest o operaciji

Ena Škoda, 10-godišnja djevojčica iz Paga, koja je rođena s genetskom bolešću neurofibromatoza tip I-NF, ponovno treba našu pomoć.

Iz grupe podrške hrabroj djevojčici javljaju se sa novim problemima koje obitelj, uz pomoć dobrih ljudi, mora riješavati.

– Ena nam se probudila sa jakom upalom noge i dobila antibiotik te mora strogo mirovati dok joj ta upala ne prođe. Osim što se u ovim trenucima borimo sa jakom upalom, još uvijek nismo skupili novčani iznos od 1510,78 eura za kontrole koje moramo finacirati, kao ni riješenje od HZZO-a da li je operacija koja je za manje od mjesec dana odobrena ili ne. Molimo vas pomozite nam da lakše svladamo probleme koji su pred nama, stoji u objavi.

Sjetimo, Ena se od rođenja liječila u vodećoj ortopedskoj bolnici na Šalati gdje su joj izvršili sedam operacija, ali sve su bile bez rezultata. Doktori u Hrvatskoj roditeljima su preporučili amputaciju. Oni se s time nisu složili te su im preporučili daljnje liječenje u vodećoj austrijskoj ortopedskoj bolnici ‘Orthopadisches Spital Speising’. Tamo su Eni izvršene još tri operacije. Obitelj redovito obavlja kontrole u Beču za koje sami snose troškove.

Donacije možete uplatiti na račun Enine majke:
Ivana Škoda
IBAN:HR8223900013211653263

Donacije na devizni račun:
Ivana Škoda
IBAN:HR8223900013211653263
SWIFT: HPBZHR2X

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...