Neovisni za Hrvatsku Zadar: “Puštanje na slobodu sedmorice mladića je dno dna i nanosi štetu žrtvi, njezinoj obitelji i gradu”

Neovisni za Hrvatsku Zadar medijima su uputili priopćenje vezano za izjavu glasnogovornika zadarskog Županijskog suda, Hrvoja Viskovića, koji je danas rekao da mediji bombastičnim naslovima podižu tenzije u slučaju grupnog silovanja 15-godišnjakinje.

“Izjava glasnogovornika suda da mediji bezveze prave bombastične naslove u vezi ovog slučaja gdje su više od godinu dana sedmorica silovala maloljetnicu je katastrofalna.

Puštanje na slobodu sedmorice mladića-optuženika za kazneno djelo višestrukog grupnog silovanja, zlostavljanja, premlaćivanja i ucjenjivanja šesnaestogodišnjakinje je dno dna i nanosi ogromnu sramotu i štetu ne samo maloljetnici te njezinoj obitelji nego i cijelome gradu Zadru.

Podržavamo poziv Foruma žena za hitnom intervencijom ministra!

Pozivamo sve institucije kao i nadležne da reagiraju u roku odmah, i pozdravljamo sve medijske natpise i percepciju koju stvaraju jer ona je zadnji stup obrane nažalost po ne prvi put na istom sudu. ”

Neovisni za Hrvatsku Zadar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...