reakcija

Neovisni za Hrvatsku Zadar: “Puštanje na slobodu sedmorice mladića je dno dna i nanosi štetu žrtvi, njezinoj obitelji i gradu”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Neovisni za Hrvatsku Zadar medijima su uputili priopćenje vezano za izjavu glasnogovornika zadarskog Županijskog suda, Hrvoja Viskovića, koji je danas rekao da mediji bombastičnim naslovima podižu tenzije u slučaju grupnog silovanja 15-godišnjakinje.

“Izjava glasnogovornika suda da mediji bezveze prave bombastične naslove u vezi ovog slučaja gdje su više od godinu dana sedmorica silovala maloljetnicu je katastrofalna.

Puštanje na slobodu sedmorice mladića-optuženika za kazneno djelo višestrukog grupnog silovanja, zlostavljanja, premlaćivanja i ucjenjivanja šesnaestogodišnjakinje je dno dna i nanosi ogromnu sramotu i štetu ne samo maloljetnici te njezinoj obitelji nego i cijelome gradu Zadru.

Podržavamo poziv Foruma žena za hitnom intervencijom ministra!

Pozivamo sve institucije kao i nadležne da reagiraju u roku odmah, i pozdravljamo sve medijske natpise i percepciju koju stvaraju jer ona je zadnji stup obrane nažalost po ne prvi put na istom sudu. ”

Neovisni za Hrvatsku Zadar

Ostavi komentar koristeći Facebook 

 

Možda ste propustili pročitati