Novi detalji; 29-godišnjak koji je pokušao silovati starice taman je izašao iz zatvora, sa sebe je trgao odjeću i vikao “Sve ću vas pobiti, a vas dvije ću je…ti”

Kao što smo pisali u ponedjeljak, 29-godišnjak je u Gračacu zatočio i tukao dvije žene, prijetio im silovanjem pa teško ozlijedio 70-godišnjaka koji im je pokušao pomoći.

Doznaju se naknadno i neki detalji, poput onoga da je mladić netom pušten iz zatvora, doznaje Novi list.

Najprije je fizički napao staricu (93) na livadi iznad njezina doma u subotu navečer.

Nesretnicu je srušio na tlo želeći je silovati.

Na njezino zapomaganja u pomoć je priskočila žena (62), ali je očito poremećeni mladić i nju želio na silu obljubiti.

Nasrtao je na obje manijakalno zahtijevajući seksualni odnos, tukao ih dijeleći im šamare jer su ga obje odbile. Uz to im je prijetio ubojstvom i silovanjem.

Žene su pobjegle u kuću, ali je manijak krenuo za njima.

Provalio je dvorišna vrata i ušao unutra te je nastavio s prijetnjama. Bio je vidno pijan jer je teturao i nerazgovijetno govorio.

Pri tome je sa sebe skidao i trgao odjeću.

Susjedama je u pomoć dotrčao 70-godišnji mještanin, ali je nasilnik i njega fizički napao. Udario ga najprije šakom u glavu, a potom rukama i nogama po tijelu pri čemu ga je teško ozlijedio. Srušio ga je na tlo i »cipelario«, slomio mu je nos i ozlijedio nogu.

– Sve ću vas pobiti, a vas dvije ću je…ti. Ne možete mi ništa, vikao je pijani nasilnik.

Tako je nastavio prijetiti i zlostavljati obje žene sve do 21.30 sati, kada se sam udaljio od kuće, a žene su pozvale policiju. Policijski službenici su ga ubrzo nakon dojave uhitili u središtu Gračacu nešto iza 22 sata.

Pri tome se snažno opirao pa je uz uporabu sredstava prisile priveden u prostorije PP Gračac gdje je vidno alkoholiziran odbio alko test.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...