slomio je nos starcu koji im je pokušao pomoći

Novi detalji; 29-godišnjak koji je pokušao silovati starice taman je izašao iz zatvora, sa sebe je trgao odjeću i vikao “Sve ću vas pobiti, a vas dvije ću je…ti”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Kao što smo pisali u ponedjeljak, 29-godišnjak je u Gračacu zatočio i tukao dvije žene, prijetio im silovanjem pa teško ozlijedio 70-godišnjaka koji im je pokušao pomoći.

Doznaju se naknadno i neki detalji, poput onoga da je mladić netom pušten iz zatvora, doznaje Novi list.

Najprije je fizički napao staricu (93) na livadi iznad njezina doma u subotu navečer.

Nesretnicu je srušio na tlo želeći je silovati.

Na njezino zapomaganja u pomoć je priskočila žena (62), ali je očito poremećeni mladić i nju želio na silu obljubiti.

Nasrtao je na obje manijakalno zahtijevajući seksualni odnos, tukao ih dijeleći im šamare jer su ga obje odbile. Uz to im je prijetio ubojstvom i silovanjem.

Žene su pobjegle u kuću, ali je manijak krenuo za njima.

Provalio je dvorišna vrata i ušao unutra te je nastavio s prijetnjama. Bio je vidno pijan jer je teturao i nerazgovijetno govorio.

Pri tome je sa sebe skidao i trgao odjeću.

Susjedama je u pomoć dotrčao 70-godišnji mještanin, ali je nasilnik i njega fizički napao. Udario ga najprije šakom u glavu, a potom rukama i nogama po tijelu pri čemu ga je teško ozlijedio. Srušio ga je na tlo i »cipelario«, slomio mu je nos i ozlijedio nogu.

– Sve ću vas pobiti, a vas dvije ću je…ti. Ne možete mi ništa, vikao je pijani nasilnik.

Tako je nastavio prijetiti i zlostavljati obje žene sve do 21.30 sati, kada se sam udaljio od kuće, a žene su pozvale policiju. Policijski službenici su ga ubrzo nakon dojave uhitili u središtu Gračacu nešto iza 22 sata.

Pri tome se snažno opirao pa je uz uporabu sredstava prisile priveden u prostorije PP Gračac gdje je vidno alkoholiziran odbio alko test.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar