Otvaramo ABA ligu protiv Budućnosti; Ivanov: “To je momčad koja je u ulozi favorita za najviši plasman”

U Press centru u Dvorani Krešimira Ćosića održana je konferencija za novinare povodom početka nove sezone u košarkaškoj ABA ligi.

– Prvi će nam suparnik biti Budućnost u nedjelju u Podgorici. U svakom slučaju to je momčad koja je s Olimpijom, Cedevitom, Crvenom zvezdom i Partizanom u ulozi favorita za najviši plasman. Kao i obično, u Podgorici nas očekuje veoma zahtjevna utakmica i bit će nužno da naš pristup bude izrazito čvrst. Trebamo biti spremni na mogućnost iskorištavanja možebitnih suparnikovih slabosti, kazao je Ive Ivanov, kapetan Zadra.

Ante Nazor, trener zadarske momčadi, istaknuo je da je za pozitivno rezultatsko postignuće, uz ostalo, potrebno imati izvrsno ozračje, te odgovarajuću kemiju u momčadi.

– Na nama je da stalno radimo i na dobrom ozračju, na kvalitetnim odnosima unutar momčadi, na kemiji, te da cjelokupnu igru podignemo na još višu razinu. Glede Budućnosti činjenice kažu da je to momčad sastavljena od mnogih veoma kvalitetnih igrača, s visokim ambicijama, te da ćemo svakako trebati visoku razinu igre, uz ostalo je kazao Ante Nazor.

Zadar će u podgoričkoj dvorani Morača u nedjelju, 6. listopada igrati u punom sastavu, a početak je u 18 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...