Ozelenjavanje; Na Višnjiku zasađeni oleandri i drvored fafarikula

Slijedom dogovora UO-a za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra i ŠC-a Višnjik, djelatnici Nasada d. o. o. u petak su zasadili drvored fafarikula, te oleandre uz istočni rubni dio Športskoga centra Višnjik.

– Pročelnik UO-a za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Robertino Dujela i ja u ime Višnjika, a u cilju kontinuiranoga djelovanja na uređenju ŠC-a Višnjik, dogovorili smo sadnju drvoreda fafarikula, te oleandara iz istočni rubni dio, uz Ulicu Edvina Androvića. Ovaj zahvat obavili su djelatnici Nasada d. o. o. na čemu im i zahvaljujemo. ŠC Višnjik i dalje će u suradnji s drugim subjektima, posebno s Gradom Zadrom, i nadalje osmišljavati i provoditi zahvate ozelenjavanja na svim onim točkama na kojima se to pokaže potrebnim – kazao je Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...