Potegnuo nož na 24-godišnjaka pa ozlijedio djevojku, zatim ih pokušao udariti autom

Policijski službenici Druge policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, koje se sumnjiči za više kaznenih djela: teška tjelesna ozljeda u pokušaju, tjelesna ozljeda, prijetnja i oštećenje tuđe stvari.

Naime, u srijedu oko 23.45 sati u ulici Hrvatskog Sabora u Zadru, fizički su se sukobili 30- i 24-godišnjak, kojom prilikom je 30-godišnak nožem napao 24-godišnjaka, a pri tom je lakše ozlijeđena 28-godišnjakinja, koju je udario 24-godišnjak, dok je pokušala spriječiti sukob.

Nakon toga je 24-godišnjak krenuo osobnim vozilom prema 30-godišnjaku i 28-godišnjakinji pokušavši ih ozlijediti, u čemu nije uspio, a prilikom tog cijelog sukoba 30-godišnjak je oštetio vozilo, kojeg je ovaj koristio.

U sklopu kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja kako su 30-godišnjak i 28-godišnjakinja prethodno upućivali prijetnje prema 24-godišnjaku.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela teška tjelesna ozljede u pokušaju, te tjelesna ozljeda, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari.

Također se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče 30-godišnjak i 28-godišnjakinja.

Svo troje su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

S obzirom da je 28-godišnjakinja policijska službenica koja je bila van službe, ona je odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...