Cestitka_Uskrs

Pupić Bakrač: “Nisam Josu nazvao kockoglavim, time bih uvrijedio mnoge Zadrane”

Marko Pupić Bakrač obratio se javnosti nakon jučerašnje Županijske skupštine na kojoj se Joso Nekić požalio kako ga vijećnik Akcije mladih naziva kockoglavim.

Ne postoji osoba na ovom svijetu koja o meni govori ružnije. Vrijeđa Božje djelo u meni, nazivajući me kockoglavim. Pa ne mogu ja imati drugačiju glavu nod onakve kakvu mi je Bog dao. Dajte mu par lisica i neka nas vodi u zatvor. Naziva nas nasilnicima, a mi samo mirno sjedimo i hoćemo raditi svoj vijećnički posao, rekao je, između ostalog, na jučerašnjoj sjednici Nekić.

Ovako se “pravda” Pupić Bakrač:

Na žalost na Županijskoj skupštini nisam imao poslovničke mogućnosti da se očitujem na objede Jose Nekića kako ga nazivam kockoglavim i vrijeđam Božje djelo u njemu jer se radilo o odgovoru na repliku. U lokalnu političku arenu HDZ je davno prije našeg dolaska uveo borbu bez pravila sa udarcima ispod pojasa. Takve metode osobito su primjenjivane na nama od vrijeđanja, plaćenih članaka, slanja poreznika, inspekcija, prijetnji…, da ne nabrajam. Mi stisnemo zube i borimo se, oni kad dobiju udarac ispod pojasa plaču i nariču. Josu Nekića nikada nisam nazvao kockoglavim jer bih tim izrazom uvrijedio mnoge  Zadrane pa i članove vlastite obitelji. Kako bih naglasio njegov bizantski karakter upotrebljavao sam druge izraze. Da ostanem vjeran sebi i borbi kakvu je nametnuo HDZ dodati ću još kako u Josi Istanbulskom ne vidim nikakvo Božje djelo već više jednog znatno negativnijeg biblijskog lika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...