sve su podijelili na društvenim mrežama

VIDEO: Skupina muškaraca u “Operi” pretukla dvojicu američkih gej vojnika jer su “twerkali” na plesnom podiju

Društvene mreže
Tamni način

U zadarskom noćnom klubu “Opera” u noći sa subote na nedjelju, oko 3 sata, došlo je do incidenta u kojem su, od strane nepoznate skupine muškaraca, pretučena dvojica tamnoputih vojnika američkih zračnih snaga.

24-godišnjak i 25-godišnjak su na odmor došli iz Vriginije i Georgije, a do napada je došlo nakon što su “twerkali”na plesnom podiju. Obojica se deklariraju kao gej, a sve su podijelili na društvenim mrežama. Na fotografijama i videima koje su objavili iz zadarske bolnice vidljivo je da su pretrpjeli ozljede glave, a kako su rekli, skupina od osam do deset muškaraca, nasrnula je na njih te je izgledalo kao da neće izvući živu glavu.

Iako zadarska policija o brutalnom premlaćivanju nije službeno izvijestila javnost, potvrdili su da je do incidenta došlo u noćnom klubu u Jazinama. Dojavu su zaprimili u 3,20 sati, a napad se dogodio 10 minuta ranije. U napadu na vojnike sudjelovalo je više nepoznatih osoba koje su im nanijele lakše tjelesne ozlijede udarajući ih šakama i nogama u glavu.

Pretučenim mladićima u pomoć je pritekla domaća djevojka za koju kažu da im je spasila život. Prije dolaska u “Operu” zabavljali su se na Poluotoku, a videom su zabilježili i “twerkanje” nedaleko zgrade Peglice. U nedjelju navečer iz Zadra su odletjeli za Frankfurt.

“Ne razumijemo što se to tamo ljudima događa i zašto mrze”, poručili su im pratitelji na društvenim mrežama.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar