VIDEO: Skupina muškaraca u “Operi” pretukla dvojicu američkih gej vojnika jer su “twerkali” na plesnom podiju

U zadarskom noćnom klubu “Opera” u noći sa subote na nedjelju, oko 3 sata, došlo je do incidenta u kojem su, od strane nepoznate skupine muškaraca, pretučena dvojica tamnoputih vojnika američkih zračnih snaga.

24-godišnjak i 25-godišnjak su na odmor došli iz Vriginije i Georgije, a do napada je došlo nakon što su “twerkali”na plesnom podiju. Obojica se deklariraju kao gej, a sve su podijelili na društvenim mrežama. Na fotografijama i videima koje su objavili iz zadarske bolnice vidljivo je da su pretrpjeli ozljede glave, a kako su rekli, skupina od osam do deset muškaraca, nasrnula je na njih te je izgledalo kao da neće izvući živu glavu.

Iako zadarska policija o brutalnom premlaćivanju nije službeno izvijestila javnost, potvrdili su da je do incidenta došlo u noćnom klubu u Jazinama. Dojavu su zaprimili u 3,20 sati, a napad se dogodio 10 minuta ranije. U napadu na vojnike sudjelovalo je više nepoznatih osoba koje su im nanijele lakše tjelesne ozlijede udarajući ih šakama i nogama u glavu.

Pretučenim mladićima u pomoć je pritekla domaća djevojka za koju kažu da im je spasila život. Prije dolaska u “Operu” zabavljali su se na Poluotoku, a videom su zabilježili i “twerkanje” nedaleko zgrade Peglice. U nedjelju navečer iz Zadra su odletjeli za Frankfurt.

“Ne razumijemo što se to tamo ljudima događa i zašto mrze”, poručili su im pratitelji na društvenim mrežama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...