Sljedeći tjedan jesen će pokazati drugo lice

Do kraja dana i navečer slično, uglavnom će prevladavati vedrina uz ponovnu pojavu magle, posebice po kotlinama.

Što se vjetra tiče i danas će na kopnu biti uglavnom slab, dok će na Jadranu ujutro puhati slaba do umjerena bura, danju zatim do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak.

Najviše dnevne temperature bit će ugodno tople, između 21 i 26 stupnjeva u većini krajeva. Malo niže vrijednosti očekuju se jedino u područjima s dugotrajnijom maglom.

U nastavku vikenda bez većih promjena: prevldavat će sunčano i bit će iznadprosječno toplo uz slab vjetar, a ujutro mjestimice maglu i nisku naoblaku koja se može i dulje zadržati.

I u ponedjeljak ujutro česta magla, zatim uglavnom sunčano uz postpuni porast naoblake sa sjevera, a u utorak od sredine dana sve češće i uz kišu.

Pritom je uz osjetan i nagli pad temperatura potkraj dana u gorju moguć i snijeg. Na Jadranu će zapuhati jaka bura, najprije na sjevernom dijelu, potom i duž ostatka obale.

Bura će u srijedu jačati. I u srijedu će još oborine biti česte, uz obalu ponegdje može biti izraženijih količina kiše, dok je gorju uz kišu i dalje izgledan i snijeg, javlja N1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...