Suprug Doris Pinčić ima bizaran poslovni pothvat! Biste li kupili ovaj proizvod?

Iako se već godinama pokušava ostvariti kao glazbenik, suprug Doris Pinčić, Boris Rogoznica, nikako da dosegne slavu kakvu ima njegova poznata supruga. Sada je sam priznao da je razlog i nedostatak talenta pa je poslovni uspjeh odlučio potražiti u drugim vodama. Krenuo je u proizvodnju vina, a bizarnija od njegove glazbene karijere je naljepnica za vina koja je odlučio proizvoditi. Naime, na bocama se nalazi fotografija njega i Doris s dvoje djece koju su dobili u braku. Na prvu je jasno da dizajn boca i nije neke kvalitete, baš kao ni njegove glazbene mogućnosti. No, Boris gaji nadu da će se vina dobro prodavati ili da će ga više angažirati za svirke ako na njih ponese koju boca domaćeg vina, piše Dnevno.hr. Na Instagramu se pohvalio svojim novim poslovnim pothvatom uz ove dvije fotografije i uz sljedeći tekst:

“Odavno sam shvatio da u ovom glazbenom biznisu kojim se bavim, nikada neću biti najbolji. Jednostavno nemam taj kapacitet, talent, znanje i vještine da mogu konkuritati mnogima koji su puno više od mene dobili rođenjem, a potom i naobrazbu od malih nogu. Ipak, prirodno je da svi želimo biti što bolji u svom poslu. Da težimo savršenstvu, profesionalizmu… Pa kad već svojim klijentima ne mogu dati virtuoznost na gitari i baciti ih u trans svojim školovanim glasom, mogu im dati nešto puno važnije od toga. A to je osmijeh, volja i želja na bini, susretljivost, lijepa riječ i butelja izvanrednog vina, kao namjenski poklon za sve moje klijente i suradnike.
Cheers  .”

Iskreno se nadamo da će Borisu ovaj poslovni pothvat uspjeti, kad već glazbena karijera nije.


 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...