Zadranin Marino nakon vaganja: “Nadam se da ću ispuniti želju pokojnom ocu i smršavjeti”

Nakon tri uspješne sezone i 2085 skinutih kilograma, došlo je vrijeme za novi početak 16 novih kandidata, četvrte sezone ‘Život na vagi’. U povijesnom kaštelu, koji je nekad pripadao Frankopanima, kandidati su imali svoje prvo javno vaganje.

Pred svojim najbližima otkrili su dugo čuvanu tajnu – koliko imaju kilograma prije nego su ušli u show.

Načelnik vinodolske općine Marijan Karlić bio je gost prve emisije, a u razgovoru s Marijanom Batinić, rekao je da je klima u kojoj će kandidati živjeti i više nego pogodna za njih. ”Dolje je more, gore su planine i kada se sve pomiješa i kad senjska bura lagano zapuše, dobivamo jednu prekrasnu ariju koju ima samo Vinodol”, objasnio je Karlić.

Marijana je najavila nove kandidate, a prvi je led probio i na vagu stao Zadranin Marino Marušić (26). Konobar po zanimanju, u zadnje vrijeme ne radi jer se, otkriva, ne može probijati oko stolova, pa stoga dostavlja pizze.

”Jednu ostavim, drugu pojedem!”, nasmijao je sve prisutne Marino. No, njegova priča je tužna. Otac mu je nedavno umro od posljedica moždanog udara, a zadnja želja mu je bila da Marino smršavi te da ne završi kao on.

”Nadam se da ću smršavjeti i bar mu jednu želju ispuniti”, zaključio je Marino.

Kad je stao na vagu ona je pokazala 167,1 kilogram.

”Imam skoro više kilograma nego centimetara”, rekao je Marino, donosi RTL.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...