Zadranin Šime šokirao žiri svojim jelom – pljeskavicama od tune i junetine

U ponedjeljak navečer voditeljski par Doris Pinčić Rogoznica i Domagoj Jakopović Ribafish predstavio je sve novitete koji očekuju gledatelje u ovoj sezoni omiljenog RTL-ova kulinarskog showa, ali i pojasnio nova pravila igre. Naime, svaki natjecatelj ili kulinarski par imao je 60 minuta za pripremu jela po izboru, nakon toga je žiri, u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomsilava Špičeka, na temelju serviranog tanjura morao odlučiti prolazili li taj kandidat dalje ili ne.

Bubnjar Šime iz Zadra šokirao je žiri svojim jelom – pljeskavicama od tune i junetine.

„Ovo grozno izgleda, izgleda kao prometna nesreća na tanjuru“, izjavio je Pažanin, koji je još k tome pronašao i dlaku na tanjuru te je odbio kušati to jelo. Željki se činilo da ponuđena pljeskavica nije dovoljno termički obrađena pa ni ona nije kušala jelo, a hrabar je bio samo Špiček, koji nije mogao odgonetnuti od čeka je misteriozna pljeskavica.

„Pljeskavica je od junetine i tune, unutra ima luka, sira gaude…“, nabrajao je Šime, a Željka je nastavila: „Nisam probala jer je vaša pljeskavica unutra sirova, a sad kad sam čula što ste sve unutra stavili,  i drago mi je što nisam probala!“

„I ja sam izbirljiv što se tiče hrane i da je meni onako izgledalo na tanjuru, ni ja ne bih probao. Tako da se slažem sa svim komentarima“, priznao je bubnjar iz Zadra koji nije prošao dalje

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...