nikad ranije

13. Festival vjenčanja u Zadru već sredinom siječnja 2020.

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Zadovoljstvo nam je ovim putem najaviti Vam 13. po redu Festival vjenčanja, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, koji će se ove godine za razliku od prethodnih održati u mjesecu siječnju 2020. godine.

13. Festival vjenčanja održava se u subotu i nedjelju, 18. i 19. siječnja 2020. godine, u prostoru Arsenala u Zadru.

Festival vjenčanja je već tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja velik broj malih obrtnika i poduzetnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire. Začetnici i inicijatori ove manifestacije su obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Zadar. Posebnost projekta je i činjenica da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika koje pretežito čine obrtnici. Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu. Identifikacija sudionika sa samim projektom,  posebnost prostora zadarskog Arsenala, te popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Festival vjenčanja u ukupno 12 godina okupio je preko 600 izlagača, pa tako i ove godine kao i prethodnih očekujemo preko 50 sudionika. Prošlogodišnji izlagači su i ove godine izrazili veliki interes za sudjelovanje obzirom da im navedena manifestacija omogućava da se predstave potencijalnim novim klijentima, te razmjenjuju iskustva s ostalim sudionicima.

Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: sale za vjenčanja, slastičari, saloni vjenčanica i svečanih haljina, frizeri i kozmetičari, cvjećari, fotografi, zlatari, grafičari i drugi. Iako broj zainteresiranih izlagača na Festivalu vjenčanja iz godine u godinu raste, Odbor za organizaciju Festivala je zadržao koncept malog sajma, koji nastoji prvenstveno prezentirati zadarski obrtnički rad pa se Festival nastavlja održavati u jedinstvenom prostoru Arsenala.

Iznimno nam je drago što svake godine manifestaciju posjeti velik broj posjetitelja budućih mladenaca, medija, te najšira javnost.

Kroz organizaciju ovakve manifestacije nastojimo unaprijediti, promovirati i pomagati kvalitetniji razvoj malog poduzetništva kojemu je na današnjem tržištu teško doći do izražaja, a kako je bilo prošle godine možete pogledati OVDJE.

Kroz organizaciju ovakve manifestacije nastojimo unaprijediti, promovirati i pomagati kvalitetniji razvoj malog poduzetništva kojemu je na današnjem tržištu teško doći do izražaja.

Ovim putem ujedno pozivamo zainteresirane nove izlagače da se za prijavu sudjelovanja mogu javiti u Udruženje obrtnika Zadar:

(tel. 023/213-379 ili 213-678; e-mail: [email protected]).

Ostavi komentar koristeći Facebook 

 

Možda ste propustili pročitati