Ava će skupljati potpise u shopu za odrasle; “Sve ću vas zadovoljiti”

Ava Karabatić (31) ozbiljno ulazi u utrku za Pantovčak. Svestrana Splićanka namjerava postati predsjednica, a sada je na društvenim mrežama objavila kako će potpise za kandidaturu skupljati od 26. studenoga, i to u zagrebačkom seks shopu.

– Prikupljanje potpisa u Zagrebu. Liste se nalaze na označenim lokacijama. Hvala svima na podršci – napisala je na Instagramu u opis fotografije na kojoj, među ostalim, piše: ‘Sve ću vas zadovoljiti’.

Nije izostala ni pokoja Avina fotografija koja je nastala baš tamo. Inače, Splićanka je početkom listopada objavila izborni program kojim želi ‘kupiti’ birače.

Tada je otkrila kako želi zabraniti abortus nakon šestog tjedna trudnoće, uvesti seksualni odgoj u škole, zaštititi životinje i kazniti ljude koji ih maltretiraju.

Ambiciozna starleta se ne želi zaustaviti samo na tome pa joj je cilj i uvesti veća prava za branitelje, suzbiti korupciju, smanjiti državne namete, uvesti novu politiku gospodarenje otpadom i još mnogo toga. Avi je najveća podrška otac Ivica.

– Rekla je da ima podršku dosta ljudi, da je i sama iznenađena tolikim brojem ljudi koji su uz nju. Rekla je da su ona i Kolinda obje plave i Bikovi u horoskopu te da vole umjetne trepavice. Bit će joj opaka konkurencija – otkrio nam je nedavno ponosni tata, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...