Boris Rogoznica o Doris: “Često zna doći do trzavica u braku…”

Najbolje što sam pronašao u životu je moja supruga Doris (31), rekao je Boris Rogoznica (30) za Gloriju, a na pitanje koje su njezine najbolje gastro delicije, glazbenik je odgovorio bez razmišljanja: ‘Riba s povrćem’.

Otkrio je i kako baš poput ostalih parova i Doris i on često imaju bračne trzavice, ali im nije u interesu da život provedu u svađi. Djeca su mu, kako kaže, promijenila svijet, a dotakao se i svirki na vjenčanjima.

– To su zabave po mojoj mjeri. Svi dođu sređeni i s namjerom da će se dobro zabaviti. Imaš odličnu hranu, piće i još budeš plaćen za to – otkrio je Boris i dodao kako često na njegovim svirkama muškarci imaju jedan romantični zahtjev.

– Riječ je o prosidbama. Ipak, znaju završiti i nesretno – otkrio je Rogoznica.

Glazbenik se nedavno pohvalio da je sa suprugom kupio kuću bez kredita jer su prethodnih sedam, osam godina intenzivno radili.

– Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik – rekao je Boris.

U novom domu obitelj će imati više prostora, planiraju napraviti kućni studio, a imat će i veliki vrt koji će biti pogodan za psa koji je dio njihove obitelji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...