djeca su mu promijenila svijet

Boris Rogoznica o Doris: “Često zna doći do trzavica u braku…”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Najbolje što sam pronašao u životu je moja supruga Doris (31), rekao je Boris Rogoznica (30) za Gloriju, a na pitanje koje su njezine najbolje gastro delicije, glazbenik je odgovorio bez razmišljanja: ‘Riba s povrćem’.

Otkrio je i kako baš poput ostalih parova i Doris i on često imaju bračne trzavice, ali im nije u interesu da život provedu u svađi. Djeca su mu, kako kaže, promijenila svijet, a dotakao se i svirki na vjenčanjima.

– To su zabave po mojoj mjeri. Svi dođu sređeni i s namjerom da će se dobro zabaviti. Imaš odličnu hranu, piće i još budeš plaćen za to – otkrio je Boris i dodao kako često na njegovim svirkama muškarci imaju jedan romantični zahtjev.

– Riječ je o prosidbama. Ipak, znaju završiti i nesretno – otkrio je Rogoznica.

Glazbenik se nedavno pohvalio da je sa suprugom kupio kuću bez kredita jer su prethodnih sedam, osam godina intenzivno radili.

– Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik – rekao je Boris.

U novom domu obitelj će imati više prostora, planiraju napraviti kućni studio, a imat će i veliki vrt koji će biti pogodan za psa koji je dio njihove obitelji.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar