„Đir po gradu“ počinje 22. studenog, evo što nam sve donosi

9. „Đir po gradu“ započet će 22. studenoga 2019. i traje sve do 15. siječnja 2020. godine.

Restorani nude prigodne menije po pristupačnim cijenama, trgovine prigodne ponude, akcije i popuste, muzeji dodatne programe i akcije na ulaznice i suvenire…

5. „Advent u Zadru“ započet će 22. studenog 2019. i traje do 1. siječnja 2020. uz bogat program i adventske kućice na Trgu Petra Zoranića i Trgu pet bunara.

Tradicionalni deveti po redu Đir po gradu u organizaciji Grada Zadra te uz partnerske institucije Udruženje obrtnika Zadar, Turističku zajednicu Grada Zadra, Hrvatsku gospodarsku  komoru – Županijsku komoru Zadar i Obrtničku komoru Zadarske županije, ove godine počinje 22. studenoga i trajat će sve do 15. siječnja.

U tom će periodu svi restorani, trgovine i muzeji s oznakom i naljepnicom Đir po gradu nuditi prigodne menije po pristupačnim cijenama, kao i posebne ponude, akcije i popuste, ili dodatne programe te akcije na ulaznice i suvenire.

Sam projekt je Grad Zadar s ostalim institucijama i ustanovama pokrenuo zbog oživljavanja stare gradske jezgre, nakon čega je stasala i proizašla manifestacija Advent u Zadru, pa se u organizaciju manifestacije uključila i zadarska Tržnica.

Zadarski restorani će i ove godine svakodnevno nuditi do 18 sati, ili do isteka zaliha, dnevne menije po cijenama već od 60 kuna, uz bogatu prigodnu gastronomsku ponudu i raznovrsne menije restorana. Sudjeluju restoran Kornat, Konoba Skoblar, restoran Bruschetta, restoran Stipe, restoran Foša, bistro Pjat, restoran Zadar Jadera, restoran Dva ribara, Trattoria Canzona, bistro Art Gourmet Kalelarga, konoba Malo misto, restoran 4 kantuna, restoran Pašta & svašta, restoran Nostalgie, restoran Bon Apetit, konoba Dalmacija, restoran OX Eat&Meat, restoran Hedonist, Trattoria Mediterraneo, restoran Zlatni vrt, restoran City Laguna i Proto Food&More. Cafe barovi i slastičarnice imaju prigodne popuste, posebne ponude i omiljeni happy hour, dok trgovine nude posebne akcije i popuste.

Zadarski muzeji imaju posebne programe uz popuste na ulaznice i suvenire. Sudjeluju Narodni muzej Zadar, Muzej antičkog stakla, Arheološki muzej zadar i Muzej iluzija. Priključili su se i Kazalište lutaka Zadar te Hrvatsko narodno kazalište Zadar.

U sklopu Đira po gradu razvila se je manifestacija „Advent u Zadru“ koja je već postala prepoznatljiva i svake godine bogatija sa svojim programom na Trgu Petra Zoranića.

5. „Advent u Zadru“ započet će 22. studenog 2019. i traje do 1. siječnja 2020. uz bogat program i adventske kućice na Trgu Petra Zoranića i Trgu pet bunara. Turistička zajednica Grada Zadra zajedno s tvrtkom Tržnica Zadar d.o.o. svake godine podiže sam Advent na jednu  višu razinu s tedencijom rasta i razvoja manifestacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...