Djevojka koju je podvodio Talijan iz Smilčića: “Klijenti su nam bili i Zadrani, a on je pušten na slobodu nakon što je potplatio policiju”

Talijan koji je u Smilčiću pokraj Zadra kupio lovište i dvije kuće uhićen je zbog organiziranja prostitucije 2016. Klijente bi dovodio u lov, a osiguravao bi im i dodatnu ”uslugu”. Ekipa ”Provjerenog” razgovarala je s dvije od pet podvođenih djevojaka i provjerila navode da se Talijan vraća istom poslu.

Jedna podvođena djevojka s kojom je razgovarala ekipa ”Provjerenog” bila je maloljetna, a druga bez krova nad glavom. ”Našao mi je stan u kojem nema ni kreveta, ničega i ti se njemu moraš odužiti za to”, priča djevojka koja je na ulici završila zbog svađe u obitelji.

”On kao da ima neke radare da pronađe cure koje su u problemu, koje nemaju novca”, dodaje ona. Djevojke koje su odavno prešle rub egzistencije Talijan je polako uvlačio u svijet prostitucije, a jednom kada bi ušle, uskoro bi pokazao pravo lice.

”Poslao bi poruku da neki njegovi klijenti traže zabavu s curama. Mi bismo konkretno dolazili na mjesta gdje spavaju, gdje su smješteni”, priča podvođena djevojka te dodaje da su joj za ”zabavu” plaćali po sto eura. To što je bila maloljetna nikome nije smetalo. ”Nisu nama klijenti bili samo Talijani, tu je bilo i ljudi iz grada i naših ljudi, pa je to sigurno bila javna tajna”, rekla je djevojka.

Provjereno u posjedu audiosnimke

Zadarska policija slavodobitno je na sva zvona 2016. objavila da je prekinula lanac prostitucije. Talijan je uhićen, ali brzo je izišao na slobodu. Djevojke zatvaraju to poglavlje života, ali zaboraviti ne mogu, naročito zato što ih ponovno pokušava vrbovati. ”Smije se i govori da sam ostala bez dečka, da mi sad opet treba pomoć, ono baš jadno hladnokrvno, kao da uživa u tuđoj nevolji, odvratno”, rekla je.

Ekipa ”Provjerenog” u posjedu je audiosnimke na kojoj se čuje da muškarac priznaje da ga je policija imala u šaci. ”Da sam dobio pare za kurve, da sam organizirao seksualne usluge za druge, oni su vidjeli sve poruke, sve razgovore su imali. On mi je rekao, mi te oslobodimo odmah, zatvorimo sve što je tužba, ali moraš platiti određenu količinu novca. Platio sam tri tisuće eura”, čuje se na snimci.

Prošle su tri godine, ohrabrio se, ponovno predlaže prostituiranje, ali ovog puta jamči sigurnost. Otvoreno kaže da policija stoji iza njega, a spominje i konkretna imena.

Cijelu priču pogledajte večeras u ”Provjerenom” na Novoj TV.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...