Dobro je činiti dobro; Aktiv DDK Vrsi darovao 36 doza krvi

U prošlotjednoj akciji darivanja krvi, koja je održana u prostorijama područne škole u Vrsima uz asistenciju odjela za transfuziju zadarske Opće bolnice na čelu s dr. Ivnom Lucin, Vršani su opet pokazali veliko srce. Darivanju su pristupila 42 darivatelja od kojih je 36 darovalo krv. To su: Ive Božić, Nelka Božić, Šime Božić,Toni Božić, Ivo Božić, Krešimir Božić, Marin Franić, Nenad Jaman, Marijana Jordan, Ivan Jurlina, Mladen Maraš, Nenad Milić, Josip Mitrović, Joško Mitrović, Ivan Mrkela, Ivica Nemarić, Ivan Nemarić, Ivan Ninčević, Frane Perinić, Srećko Perinić, Ivan Perinić, Marko Perković, Goran Perković, Denis Predovan, Marija Predovan, Ante Predovan, Ivan Predovan, Milan Radočaj, Marko Rončević, Šime Stojak, Toni Stošić, Marko Tkalčec, Ante Vukić, Željko Vukić i Slavko Vukić.

Nakon uspješno provedene akcije, predsjednik aktiva DDK Vrsi, Šime Stojak zahvalio se svim darivateljima na odazivu i pozvao ih također, da se odazovu na buduće akcije. Posebno se zahvalio Općini Vrsi koja svaku akciju nesebično financijski pomaže i moralno podupire. Za sve darivatelje održana je zahvalna večera u restoranu Deli.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...