Gaši: “Nakon svake veće kiše septičke jame se napune a fekalije se izlijevaju po ulicama”, Dukić: “Svjesni smo problema”

Na sjednici Gradskog vijeća, SDP-ov vijećnik Erol Gaši upozorio je na stanje u kojem se nađu zadarske prometnice nakon svake veće kiše. Kako je rekao, nastane kaos, a pri tome ne misli na rad službi, koje su, kaže, odradile svoj posao.

Grad Zadar, u kojem se volimo hvaliti da se radi, ima sve više kritičnih točaka. Prije je to bio Novi Bokanjac, a sada su to i Bili brig, odnosno spoj na Ulicu Hrvatskog sabora, novoizgrađena prometnica kod Vruljice, dio na Belafuži na kojem nije spojena kanalizacija. Građani mi javljaju kako se za vrijeme kiše napune septičke jame pa se fekalije izlijevaju i plivaju po ulicama. Na najuređenijim dijelovima grada imamo veće probleme nego što smo ih imali prije, rekao je Gaši.

Gradonačelnik Branko Dukić odgovorio mu je da je Gradska uprava svjesna problema te da kreće veliki projekt aglomeracije.

U tijeku je natječaj za Bokanjac koji cijeli ide u rekonstrukciju što se tiče cesta, velikog dijela nogostupa i rasvjete. Za te crne točke znamo barem godinu dana prije nego što ih uoče građani. Radi se na tome i napravit ćemo da bude onako kako treba, ali sve iziskuje vrijeme, rekao je Dukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...