Ghost Ride vam na kućnu adresu dostavlja hranu iz McDonald’sa, za vas odlaze u trgovinu, ljekarnu, poštu, kemijsku čistionicu…

Koliko puta vam se dogodilo da vam hitno trebaju lijekovi, hrana i piće? Da morate otići do trgovačkog centra, tržnice, kemijske čistionice, a ne izlazi vam se iz stana?

Željeli biste da se nekom odnese pošiljka, ali da to učini netko umjesto vas? Kad god ste u sličnoj situaciji u pomoć će vam priskočiti Ghost Ride. Ti naruči, oni će isporučiti.

Ghost Ride, osim najjeftinijih usluga prijevoza koje možete naručiti na broj 072 100 200 ili putem aplikacije, od sada nudi i usluge dostave koja korisnicima omogućuje kupnju, primanje i slanje bilo kojeg proizvoda unutar grada za manje od 45 minuta u Zadru i okolici.

Bave se dostavom hrane, poklona, ali i namirnica iz restorana, trgovina, ljekarni… odnosno, bilo čega što se može dostaviti automobilom, kombijem, biciklom ili motorom.

Narudžbe putem Ghost Ride aplikacije su moguće, dostavljači dostavljaju naručeno, a tu je i Facebook stranica na Hrvatskom jeziku.

Naime, dostavljači Ghost Ride nakon što zaprime zahtjev o dostavi namirnice, obroka ili nečeg trećeg, oni se zapute do restorana, trgovine ili ljekarne i službenom karticom plate naručeno te dostave korisniku, nakon čega korisnik plaća naručeno dostavljaču. Voljni su i pravnim osobama ustupiti reklamno mjesto na njihovom automobilu.

Ghost Ride nudi vam sljedeće usluge:

– hitan prijevoz osoba (Taxi usluga Ghost Ride) do željene destinacije (sastanak, aerodrom ili slično). Najpovoljniji TAXI u gradu Zadru!

– prikup i povrat apartmanskog rublja u suradnji sa Praonicom rublja “BUBBLE” Zadar, Ulica Josipa bana Jelačića 23c,

– prijevoz poslovne dokumentacije, poklona i paketa do 2 kg na području grada Zadra naplaćuju 25,00 kn po dostavi, dok se za Zadarsku županiju dogovara cijena dostave,

– usluge dostave peleta, cvijeća, torti i poklona za različite prigode, naplaćuju po dogovoru,

– odlasci u Finu, Poreznu upravu, MUP, trgovačke sudove, banke, pošte i druge institucije, naplaćuju 25,00 kn po satu čekanja,

– odlasci u trgovine, tržnice, trgovačke centre, kemijske čistionice te nabava i dostava potrepština, naplaćuju 25,00 kn po satu,

– dostava iz MC Donalds-a & KFC-a – neovisno o narudžbi naplaćuju fiksno 25,00 kn u gradu Zadru! Narudžbe preko njihovog Call Centra na broj: 023 400 900 u uredovno radno vrijeme!

– dostava pića i cigareta – u njihovo uredovno radno vrijeme možete naručiti isključivo preko njihovog Call Centra na broj: 023 400 900. Dostavu naplaćuju fiksno 25,00 kn u gradu Zadru!

– dostava hrane iz restorana i pizzeria s kojima imaju suradnju, naplaćuju dostavu fiksno 18,00 kn u gradu Zadru dok je za ostale zone cijena iskazana na web portalu ovdje!

– minimalne narudžbe možete vidjeti ovdje!

U takvim trenucima, naš i Vaš GHOST RIDE je prepoznat kao kvalitetan, brz i pouzdan poslovni partner, te je u jako kratkom vremenu stekao veliki broj zadovoljnih korisnika.

Nazovite njihov Call Center ili ih pratite na Facebooku i Instagramu!

Tel. +385 23 400 900

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...