Josipova mama Suzana: “Atmosfera je trula, nitko se više ne podnosi”

Zajedno sa svojim djevojkama, majkama te ocem kandidati su se uputili na veliko putovanje koje će rezultirati konačnom odlukom kojoj djevojci će staviti prsten na ruku. Obzirom da su se već imali priliku dobro upoznati, pa samim time mogu biti i opušteniji te veseliji, kod Josipa je obrnuta situacija, a najviše smeta i mamu Suzanu.

– Atmosfera kao da je trula, nitko više ni s kim ne priča, i čini mi se kao da više nitko nikoga ne podnosi. Tenzije ne prestaju – zaključila je mama. Tim Kotlar za veliko putovanje odabrao je Makarsku, a sunčan i topao dan ekipa je provela većinom u šutnji nevoljkih pogleda.

Nakon što su dan proveli s mještanima Makarske koji su ih ugostili u lokalnom kafiću, mama je odlučila djevojke i Josipa odvesti na sladoled kako bi im, kako kaže, ohladila živce. Kako se ni Josipu ne sviđa atmosfera koja ih je obavila, odlučio je otvoreno porazgovarati s djevojkama.

– Njih dvije su ostale zadnje i same sebi podmeću zamke. Ja sam mislio da dolaze zbog nesporazuma jer ne znaju neke moje osjećaje – kazao je Josip te na Patricijino inzistiranje pred svima priznao da je malo zaljubljen u Natali, pišu 24sata.

– Mi smo dobre jer moramo biti dobre,  ali ne bih s njom inače mogla biti dobra jer nam se stavovi razlikuju – komentirala je Patricia svoju konkurenticu Natali.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...