Marino nakon izlaska: “U bijesu nisam razmišljao o Sari, ali čekat ću je vani”

U posljednjoj ovotjednoj epizodi nakon vaganja show je napustio Zadranin Marino Marušić.

Kako je Marino bio demotiviran rezultatom nakon vaganja, a i nedostajala mu je obitelj, pokušao je nagovoriti članove njegova tima da ga pošalju kući. Naposljetku mu se želja i ostvarila, što je najteže palo njegovoj djevojci Sari, s kojom je započeo vezu u showu, a koja nije skrivala suze nakon njegova ispadanja.

S Marinom smo pričali o ispadanju, motivaciji za daljnjim vježbanjem, ali i o vezi sa Sarom. “Svoj sam tim zamolio da me pošalje kući zato što sam stvarno bio razočaran rezultatom ovoga ciklusa. Malo sam reagirao nepromišljeno i vruće glave, a i dosta mi je da me se naziva lijenom osobom”, komentirao je Marino.

Tijekom showa skinuo je 18,9 kilograma, a tim je, kako kaže, zadovoljan. “Zadovoljan sam brojem skinutih kilograma jer da nisam došao u ovaj show, ne bih nikad krenuo u mršavljenje i sada nastavljam svoju borbu vani”, kaže Zadranin.

Nikome, pa tako ni njemu, nije bilo jednostavno upustiti se u ovu veliku životnu transformaciju, a za RTL TV otkrio je što mu je bilo najteže. “U ‘Životu na vagi’ najteže mi je bilo trenirati s ovoliko kilograma na leđima, ponekad bi izgledalo da sam dosta lijen, ali davao sam sve od sebe. Nekada srce hoće, ali tijelo ne može. Svatko tko misli da je lako neka proba, lako je osuđivati druge”, kaže Marino koji je u show ušao sa 167,1 kilograma te dodaje: “Nisam došao do neke vidljive fizičke promjene, ali siguran sam da ću vani nastaviti pravim putem.”

Osim toga, Marinu je ‘Život na vagi’ donio i novu ljubav. “Sara i ja smo sklopili jedno lijepo prijateljstvo, mogu reći da ima tu i malo više od samoga prijateljstva. Sara mi je zapela za oko od prvoga dana. Ja sam joj prvi prišao i tako je počelo. Privukla me svojom dobrotom i iskrenošću te željom da pomogne svima, naravno i ljepotom”, kaže 26-godišnjak te priznaje da mu je nakon ispadanja bilo žao što nije mislio na nju kad je tražio od tima da ga izbace.

“Kad sam nagovarao svoj tim da me izbaci, nisam uopće u tom bijesu razmišljao o Sari, što je jako ružno s moje strane. Nisam imao pojma koliko će ona biti tužna zbog moga izlaska, ali poslije je već bilo kasno. Morao sam napustiti show, ali ja je čekam dok završi svoj put u ovom showu i nadam se da će daleko dogurati”, priznaje iskreno.

Ali zato ima još jaču motivaciju da nastavi vježbati. “Kratko je to vrijeme da mogu reći da sam sve naučio, ali sigurno sam dobio dosta novih i korisnih informacija te ću ih primjeniti i vani. Show me dosta motivirao, iako to zbog moje molbe da me se izbaci ne djeluje tako, ali znam da ću nastaviti dalje jako i pokazati da mogu i hoću. Uostalom, sljedeći put kada vidim Saru, želim da i ona bude zadovoljna sa mnom”, kaže zaljubljeni Marino.

A osim djevojke Sare, Marino je pronašao i nove prijatelje. “U životu na vagi sam sa svima dobar, eto, ponajviše sa Sarom i Macom te mojim drugim ‘bratom’ Jakubovskim. Tu su Roko i Gurka, naravno, moje šaljivdžije, a i Držislav mi je bio jako drag i susretljiv”, zaključio je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...