Mislite se koji bi to bio savršen blagdanski poklon? Pa, uz vina i pjenušce iz Barrel Wine store-a ne možete pogriješiti!

U vrijeme kada se svi trudimo pronaći idealan poklon za svoje najmilije, bili to članovi obitelji, bliski prijatelji, dragi kolege ili možda ozbiljni poslovni partneri, u moru skupih i dosadnih poklona, kupovinom dobre boce vina ili pjenušca  jednostavno – ne možete pogriješiti.

Iz Barrel Wine store-a dojavili su nam kako, uz kvalitetna vina cijenjenih hrvatskih vinara, imaju i vrhunske pjenušace i šampanjce koji vam baš u narednim tjednima mogu skratiti muke traženja savršenog dara! Zasigurno ćete uljepšati nekome i najluđu noć u godini kad će netko s vašim pjenušcem nazdraviti novoj 2020!

Nadaleko je poznato da je mediteranska prehrana jedan od najboljih aduta za zdrav i dug život, a svi mi u Dalmaciji jako znamo da ne škodi popiti i bar jednu čašu vina nakon ručka. Zato za vas koji držite do svog zdravlja i prave one hedoniste, imamo cijeli niz artikala u ponudi koji su još uvijek na sniženju!

Na vama je samo da nas posjetite u Ulici Stjepana Radića 6 C, iza Konzuma na Maloj pošti, i prepustite se beskrajnim mogućnostima odabira kvalitetnih kapljica zadovoljstava u našem bogatom asortimanu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...