MODES na čelu s Rudolfom Dvorskim javno podržao Miroslava Škoru

Moderna Demokratska Snaga (MODES) na čelu s Rudolfom Dvorskim odlučila je na predstojećim predsjedničkim izborima javno podržati Miroslava Škoru.

U njihovom priopćenju stoji:

Odluku o podršci predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori nije bilo teško donijeti s obzirom da se drugo dvoje najpoznatijih predsjedničkih kandidata gosp. Milanović i gđa. Kolinda Grabar Kitarović nisu u svome (višegodišnjem) političkom djelovanju istaknuli kao predstavnici naroda nego kao stranački poslušnici.

Također, zaključeno je kako ni aktualna predsjednica Kolinda Grabara Kitarović ni bivši premijer Zoran Milanović u svome dosadašnjem političkom djelovanju nisu poduzeli konkretne poteze kojima bi Republiku Hrvatsku učinili državom blagostanja već su umjesto toga bili sukreatori politike iseljavanja naših sugrađana iz Republike Hrvatske.

Potezi koje je najavio i koje nam je u razgovoru predstavio predsjednički kandidat Miroslav Škoro podudaraju se s ciljevima naše stranke koji su usmjereni na konkretne projekte kojima bi se oživjelo iseljena područja Republike Hrvatske poput slavonske „ravnice“, Like, Dalmacije… te na očuvanje tradicionalnih vrijednosti, pravedniji sustav rada i funkcioniranje institucija koje trenutno, očito, ne rade svoj posao.

Naša država je zapuštena i opustošena, demografski na umoru, čemu je uzrok dugotrajna antinarodna politika, dok je posljednji val masovnog iseljavanja potaknut upravo kaotičnim stanjem, korupcijom na svim razinama, neredom, uništenim dostojanstvom maloga hrvatskoga čovjeka koji je izgubio nadu u bolje sutra. Svojom najavom kandidature za predsjednika RH Miroslav Škoro je vratio nadu hrvatskim građanima da se promjena može napraviti, jer iza njegovih riječi stoji njegov život kao domoljuba, poduzetnika, znanstvenika i glazbenika što pokazuje da se radi o ozbiljnom kandidatu koji – za razliku od većine ostalih – zaslužuje svoju šansu kako bi dobio priliku da poveže snagu raseljene Hrvatske s matičnom domovinom te nekako spasi naš narod od propasti u koju s dosadašnjom politikom sve više jurimo!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...